Protestez impotriva fortelor de represiune romanesti!


represiune2.jpg

Protestez impotriva manierei total ignobile in care inteleg fortele politiei si jandarmeriei romanesti sa induca ordinea si respectul fata de lege!

represiune.jpg

1. Fortele de represiune romanesti nu se/ne dezmint in a fi catalogati de tertzi ca o natiune de batausi grobieni mascati in bodyguarzi. Fara nici un motiv sau vreo acuzatie credibila, la ordinul esaloanelor de conducere din NATO, dar si din fun-placere, haidamacii infasati in negru (din frica sa nu fie recunoscuti si trasi la raspundere) au admonestat, atacat, batut, arestat in Bucuresti membri romani si straini ai unor organizatii pacifiste. Consider ca spiritul militianului agramat, diform fizic, moral, spiritual, dar brutal, din anii de teroare 40-60 a supravietuit pe din plin. Prevad un viitor negru liertatii de exprimare si asociere in Romania. Prevad inceputul unei noi dictaturi, de aceasta data cu tenta politieneasca.

represiune1.jpg

2. O studenta a fost accidentata mortal saptamana trecuta in Bucuresti de reprezentanta unei noi protipendade nomenklaturiste capitalistoide, in imediata apropiere a doi angajati ale fortelor de represiune romanesti (politie). Ei bine acestia nici nu au catadixit sa dea primul ajutor victimei, sa se convinga daca mai traieste, ci ca dovada a cel mai mare dispret fata de viata oamenilor de rand au lasat victima trantita si fara suflu pe jos, pe motivul unor imperioase obligatii de serviciu… Exact aceasta era atitudinea si structura psihologica abject impasibila si a tortionarilor din inchisorile comuniste. Acest gen de brute au exterminat cu bestialitate oamenii ce au proiectat si contruit Romania moderna. Evident ca vinovatei de accidentul mortal, aceiasi politie ambuscata, din obedienta si vasalitate pentru noua nomenklatura incearca acum sa-i stearga urmele, pentru a o scapa de pedeapsa.

hotii-si-vardistii.jpg

Aceasta conduita amorala trebuie asanata. Fortele de represiune romanesti trebuiesc reformate din temelie pentru a se crea o structura din randurile societatii si in folosul societatii, iar nu anti-cetateni, in folosul restrans a unor privilegiati. 

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s