Chemare la boicot (varianta de ras si plans)!


Stimata clasa politica,

Dat fiind faptul ca shoshonarii romani din Italia nu au reusit nicidecum sa se acomodeze cu atmosfera „constructiv-explotatorie” designata si impusa de corespondenta dvs. in ale relelor, e vorba de clasa politica italiana, am decis sa va invitam la o actiune comuna de protest, astfel ca din cauza de interes national, patriotism, solidaritate (cel putin mimata) cu cetatenii romani sa luati la cunostinta de actele xenofob rasiste ce ne sunt dedicate pe intreg teritoriul Italiei si ca si contramasura sa promovati in randurile clasei dvs., in calitate de cei mai fideli consumatori, un temporar boicot in a achizitiona produse provenite de la toate brandurile italiene de ultralux gen Panerai, Breil, Ferrety, Lamborghini, Ferrari, Maserati, Di Modolo, Gucci, Versace, etc.

***

Stim ca aceasta actiune este extrem de dureroasa si frustranta pentru dvs. dar cel putin o saptamana incepand din 19.05.08 inclusiv va puteti totusi sacrifica. In schimb, ca paleativ si „sa va treaca uratu'” va recomand sa treceti cu titlu de provizoriu pe mult mai declasantele: Rolls Royce, Aston Martin, Bugatti, Range Rover, Mercedes, Porsche, etc.

1=

also

Sorin PLATON

p.s. Citeste si da (link) mai departe!…

p.p.s. Stai cu limba-n gura si razi sardonic daca nu o faci (dai)!…

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Chemare la boicot (varianta de ras si plans)!

 1. Stefan Martinescu zice:

  Tarisoara „electorala”
  Tot mai des privind la irealitatea politică din imediatul centrului de oraş românesc şi din pretutindeniul pretenţiei de a se arăta ‘ieuropean” al politicianului autohton, nu reuşesc decât observaţia unui deja vu.
  In parte, avem un asalt la limita nesimţirii prin halul în care cetăţeanul este acostat electoral, după care acesta trece mai departe cu blazare, nici măcar cu furie, sortind la pubelă oferta pliant.
  Prin orăşelul oarecare mă abat de la contextul obişnuit şi aud pensionari pe stradă dezbătând cu o ardoare moderată, totuşi, despre lipsa vitalităţii moralei în ‘politica romanească” asumându şi doar o analiză deloc lipsită de un gust amar al vremurilor de restrişte etică a unui astăzi sortit cu totul şi cu toate unor metehniri care ori disimulau tentaţia perpetuităţii peceriste ori sitmulau avid instanţa democraţiei lipsită de ecoul unui politic corect.
  In parte avem dezbateri oarecare umbrite de scandaluri care mai de care, un preşedinte de ţărişoară care după o „ieşire cu băieţii la o bere”, ca o habitudine de după ziua bărbatului, autohtona, într un local autohton se pune pe vituperare doar pentru portocalii pamfletară însă pentru orice om firesc aflată la limita prostului gust al tupeului insultei.
  Unii îl acuză de promovarea ca provocare a destabilizării „electoralelor” prin distragerea atenţiei cu nenaturale aluzii de becalizare. Alţii îi atribuie o alură de ‘jucator’ de „il comandante”, pe care din nefericire social democrată, PSD nu o are decât sporadic ceea ce mai degrabă o arată ca eşec colectiv, care printr un „temei” al excesului speculativ de exercitare al unor prerogative(atent nuanţate de către consilieri, care deşi nu se văz în simţul monstruosului enorm al evidenţei, le aflăm reflectarea în noţiunea jucătorului).
  Astfel că avem o ‘politică” dinspre care „pâinea şi circul” şi au aflat deja asezonările specificului naţional de ţărişoara în mici şi bere ca un „dat” al senzaţiilor tari ale ‘democraţiei” originale la care a fost aservit pavlovian poporul vreme de 18 ani de la momentul lui 89 Timişoara. Masochismul inerţialului anteriorităţii tăcerii roşii cu spoieli brune a fost înlocuit cu masochismul dinamicului unei actualităţi pestriţe dar cu pregnante accese de furie golanească.
  Asistăm cu recidiva la jocul de a rocada,(manifestat fie în simptomul traseismului de orice hal fie în travestiul de cea mai joasă speţă a demagogiei, împestriţarea când albastră când galbenă de la un an la altul fiind ca de fiecare dată la moda pe acelaşi slogan) fără a mai putea fi uimiţi tocmai din pricina seducţiei irezistibilului second hand al unei „românităţi” lăsată la izbeliştea unor indivizi iubitori mai mult de relaţiile putere – afaceri clar personalizate decât de motivul naţiunii şi scopul ţărişoarei.
  Astfel totul este deja o rutină ce nu mai poate pentru multă vreme stimula apetitul majorităţii (acel pâna n 50% pavlovizat conivenţial convieţuitor brutal după interesul perfid sau coviv interesat) decât pentru a vedea ce se mai schimbă dacă se schimbă ceva ceva în şi pe scena unde se bezmeticesc sau îşi se)exhibă înaintea noastră demagogii unii către alţii SI dacă nu se schimbă nimic iau pliantul îl aruncă şi merg mai departe privind doar clipa.
  Savoarea ţărişoarei „electorale” care a explodat într un 89 al „libertăţii” pornite pe Bega şi dusă pe apa Dâmboviţei implozează astăzi tocmai pentru că este nu doar plictisitoare ci şi recurentă în imagini de „clasă politică’ aproape anonima în virtuţi şi mai este permanent blazantă depăşind orice limită a anodinului.
  Pa VoUa

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s