„Lupii moralisti” vs „Musca la arat”


„Nu dorim ca in randul candidatilor PD-L sa fie oameni care au fost colaboratori ai Securitatii, au avut antecedente penale si care nu fac moral cinste unei asemenea demnitati” spuneau in repetatea randuri corifeii de carton expandat ai PD-l-ului referindu-se la interpretarea in viziune originala a partiturii reformarii clasei politice. De fapt vorbe de claca, povesti de adormit copiii, toti fiind o apa s-un pamant, parvenitii mediocrii a societatii capitalistoide romanesti (politicienii), neavand nici cea mai mica intentia sa-si taie singuri craca de sub fundurile lor imorale.

Cu ce obraz se intoarce Mona Musca in „prime time” dupa ce a declarat ca se retrage definitiv din activitatea politica? Cu ce obraz vor mai putea vorbi Basesu – Boc & Co despre „necesitatea asanarii centrului de comanda (politica) a societatii romanesti”? Dar l-au avut vreodata sau de la bun inceput au fost chititi sa ne minta pe toti romanii fara niciun cat de mic scrupul?!…

 Nu in ultimul rand, aproximez ca in perspectiva parlamentarelor din toamna, sau imediat dupa acestea, se va reface sub o posibil alta palarie asociatia politica D.A., conditionari de tipul „sa plece ala sau aia ca o preconditie a marii reimpacari” fiind praf gratuit aruncat in ochii electoratului copitat. Cu alte cuvinte acesti „fara scrupule” sunt in stare sa se faca frati si cu unchiul dracului pana trec puntea, ca doar nu or fi fraieri sa lase purcoiul de oportunitati la indemana „neavenitilor” acum cand vor incepe pompari financiare masive din vest.

1=

p.s. PSD-ul se iluzioneaza „jucandu-se de-a mama si tata” impartindu-si functii in viitorul guvern, mai dihai decat blana ursului din padure… „Astia” sunt mai tari in rele.

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la „Lupii moralisti” vs „Musca la arat”

  1. heinrich zice:

    Cu ce obraz se intoarce acum Nastase, care practic n-a juns nicio secunda in fata vreunui complet de judecata? Cu ce „moralitate” s-au aliat din nou cele doua partide PC-PSD? Sunt aceleasi intrebari (si nu numai acestea) care se pot pune de partea cealalta a baricadei. E pacat sa ajung la acea concluzie din anii 90 cand simpatizantii asa-zisei stangi spuneau „toti sunt la fel”. Cu toate acestea mai cred intr-o „minima moralia” si sper ca mai sunt si oameni din randul politicienilor care nu se aliniaza acestora. Deci hai sa-i cautam pe aceia si sa nu dam cu barda in tot ce misca dintr-o parte sau alta!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s