Praga – zi cu soare


De remarcat omniprezenta asa zisei clase mijlocii, majoritatea lumii cehesti fiind modest, curat, modern, de bun gust imbracata, fara epatari sclipicios-kicioase fara rost. La fel si cu autoturismele private ori de firma, predominand orientarea spre util si mai putin spre afisare artificial-ostentativa de nivel de trai, rar vazand mercedesuri, bmw-uri ori marci din clasa premium.

La fel, demn de remarcat este bunavointa generala temperata, unii fata de ceilalti si atitudinea orientata introvertit, multa lume indiferent de varsta citind asiduu literatura beletristica sau tehnica in parcuri ori mijloace de transport.

Am fost contrariat de prezenta cosurilor de gunoi intr-un numar foarte mic, mai ales ca este un oras turistic ce te imbie (si) spre consum. Spre surpriza mea nu am vazut nici macar un singur roman in acest parcurs. Nici macar „celebrii” cersetori rromi…

Per total, Cehia si Praga consider ca merita cu prisosinta a fi vizitate. Consider ca nu ne vom putea ridica la nivelul ofertei turistice a Cehiei niciodata (lipsa logisticii si infrastructurii istorice), dar sansa noastra va fi sa dezvoltam (ca si nord-americanii) nisa turismului de afaceri, cuplat cu unul soft cultural (o retea turistica ce sa exploreze arta contemporana: teatru, sculptura, grafica, etc.) si istoric (exploatarea vestigiilor si legendelor).

Puteti viziona mai multe imagini si filmari dand clik AICI

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s