O porcarie de lege…


Da, asta este concluzia politicienilor facand referire la efectele colaterale ale legii „uninominalului”, uitand brusc ca tot dansii au bibilit-o si fezandat-o, pana au scos din joben o struto-camila care nu este nici uninominal, decat de forma, ca sa poata spune „lumea” ca sunt mari reformisti si nici vot pe liste, ca sa inteleaga si cetateanul national turmentat unde sa-si bifeze, „clasic”, primadonele.

De fapt politicul s-a ferit de uninominalul real, ca dracu de tamaie, trimitand la inaintare atunci o asociatie civica de paie (Pro Democratia), ce precum un ospatar le-a servit-o inabusita, la tava… iar acum se pot spala pe cap cu „dansa” fiarta in suc propriu (legea)…

Da. Este nevoie de o schimbare in acest caz, dar nu o schimbare in regresie ci o schimbare de fond in directia uninominalului. Personal sunt incantat de directiile de actiune, desfasuratorul, motivatia si efectele acestei legi. Una adevarata va fi intr-adevar un pas inainte in directia innoirii clasei politice romanesti.

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la O porcarie de lege…

  1. McGogoo zice:

    daca se doarea cu adevarat uninominal…corect era sa fie cu doua tururi de scrutin…

    1 si mai =

    ^_^

    Apreciază

  2. ina bixade zice:

    Ma doare capu:) Prea multa politica in Romania acolo:)

    Apreciază

Lasă un comentariu