Se confirma „teoria conspiratiei politicianiste” din PSD….


..la care faceam referire in trecutul mediu-apropiat, nu inainte de a fi infierat de catre autorii tradarii cu titulaturi gen „anormal, mincinos, subiectiv, rauintentionat, etc”. In timp ce spuneam oamenilor simpli (din PSD spre exemplu) ca pe la spatele lor anumiti leaderi isi fac in cel mai meschin si cinic mod mendrele, jucandu-si exclusiv interesul egotic personal sau de clan restrans si nici vorba de interesul de partid-doctrina, manipulati fiind de catre designerii si autorii acestor infamii ajunse-se-ra sa ma diabolizeze; si asta ca o contrapondere cu imaginea angelica si inocenta a leaderilor „fair si corecti”…

Ei bine acesti leaderi „fair si corecti” le-au inselat total asteptarile si idealurile maselor militante de la baza miscarii politice (social democratia in acest caz), atat atunci cand i-au mintit, cat si acum prin aliantele contra naturii, cel putin din perspectiva bunului simt. Acesti leaderi au demonstrat ca sunt falsi, meschini, ca nu merita increderea noastra si ca trebuie inlaturati. E adevarat ca boborul are o inertie mare , pe care si-au si bazat constructia falsa leaderii caduci, dar reactia, mai devreme sau mai tarziu va aparea, indiferent de eforturile actuale de machiere si fezandare a liotei de minciuni sfruntate.

Totul (piesa asta de teatru de-a exploatatorii=clica politica-economica vs exploatatii=restul de 99% al populatiei)  va tine pana criza economica din Romania va genera foame, frig. Romanul rezista la toata exploatarea pana ii este pusa in discutie existenta fizica, biologica, iar cum actuala combinatie guvernanta fiind o apa s-un pamant cu altele de pana acum sunt sanse majore ca sapa de lemn sa se apropie de romani intr-un ritm tot mai alert…sapa cu care apoi vor fi fugariti si haituiti tocmai „designerii” de politichie, ce acum si pana acum au facut si desfacut totul in tara asta, de am ajuns ca si earul respirat sa-l platim, in timp ce Ceausescu ne lasa-se tara fara datorii, creditoare fata de tertzi, industrializata, etc..

Toate si totul se platesc. Chiar si excesele parvenitilor pe care trebuie sa-i suportam…. Veti vedea!

1=

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Se confirma „teoria conspiratiei politicianiste” din PSD….

  1. Petru Clej zice:

    Citiți “Dreapta nevrednică sau de ce demisionez din PD-L”, de Daniel Uncu, în revista ACUM, http://www.acum.tv

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s