O „stare de necesitate” in directia Primariei Cluj!


logo_primaria_cluj

Din perspectiva doctrinar- ideologica, PSD Cluj se afla la o raspantie de drumuri, fiind fortat de catre mediul social-politic national, de asteptarea suporterilor locali, la o demonstratie de forta in ceea ce priveste capacitatile sale latente de constructie in directia interereselor social-democratiei moderne romanesti in contextul necesitatilor tarii. Va trebui asadar sa nu precupeteasca niciun efort in a-si demonstra bunele si corectele intentii, castigand confruntarea cu celelalte forte politice angrenate (inclusiv PDL) in lupta pentru pozitia de Primar al orasului Cluj-Napoca.

In aceeasi ordine de idei, din altruism, motivatie, autentic crez social-democrat european, in urma experientei acumultate din contributia colaterala in alte confruntari electorale de o asemenea incarcatura strategica si emotionala, vin acum, impreuna cu colaboratori apropiati din PSD, PES, intelectualitatea nationala de stanga, sa ne oferim aprioric serviciile, competenta si aptitudinile, in directia maximizarii procentului de castig pentru candidatul PSD Cluj (Pop Teodor PUSCAS), in tentativa castigarii concursului electoral (Primaria Cluj-Napoca). Oferta se refera la un pachet complet de asistenta, consultanta, strategii, tactici, mesaj si marketing politic, relatii publice, imagine, etc., toate conferite cu titlul de gratuit, intr-o cauza mai superioara, a necesitatii castigarii urbei Transilvane in directia unui viitor economic liberal, dar amendat civic-social-democratic. 

Asteptam un raspuns matur si pertinent!

 

Dr.SorinPLATON

Pres.Exec.ASOC. CAFENEAUA POLITICA

( cafeneaua.politica@gmail.com )

primaria_cluj_napoca

p.s. Pentru cei (mai) atenti la forma si capra vecinului decat la esenta, titulatura mea de doctor rezida „a posteriori” din calitatea mea de medic (ca o cutuma, toti medicii licentiati din Romania o folosesc), iar „apriori”, fiind intr-o faza terminala cu studiile mele doctorale (Hazard Analysis Critical Control Points). In rest imi arog disponibilitatea si capacitatea de a superviza managerial un colectiv de profesionisti din varii domenii de activitate, inclusiv stintifice, pentru a fi capabili sa reactionam rapid si corect, ca si societate civila autentica, la diversele provocari in directia democratizarii societatii romanesti.

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s