PSD-ul o incaseaza de la PDL, din toate unghiurile


Ultimele…”unghiuri”:

-sondaj de opinie, in care PSD-ul este cotat cu 10% sub PDL denota ca plateste singur nota de plata (exact cum a fost proiectat de Basescu & Co)

-PSD-ul a fost incurajat (de „manageri”, de piata, de sabotori, etc) sa preia „ministerele sociale”, cele mai sensibile in conditii de criza si subfinantare  (exact cum a fost proiectat de Basescu & Co)

-PDL-ul a fost avantajat net in ceea ce priveste bugetarea ministerelor, de regula cu 20-30% mai mult decat optim, ca atare PSD-ul primind, logic cu 20-30% mai putin decat optim si cu 40-60% mai putin decat PDL (exemple avem Administratia lui Blaga, Turismul lui Udrea, etc), ca atare, logic vedem ca se urmareste de catre un „cap limpede” erodarea PSD-ului dinspre interios si exterior, o sleire a capacitatilor sale administrative, financiare, apoi politice, iar in final o capitulare santajata de perpectiva unui faliment (exact cum a fost proiectat de Basescu & Co)

„Unde nu-i cap, vai de picioare”! PSD-ul se da bun, cu o armata de personalitati in stare de stand by, dar de fapt este o „armata de personalitati gaunoase, calare pe cai de lemn”, din moment ce-si permit cu o dezinvoltura sinucigasa un asemenea hal de conduceri centrale si locale (o mare parte din acestea, nu chiar toate), ce te conduc in toate directiile, numai spre victorie (doctrinar-ideologic) nu.

Vai de ea social-democratie facuta de oligarhi, pentru oligarhi….

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la PSD-ul o incaseaza de la PDL, din toate unghiurile

  1. geoanamircea zice:

    Eu cred aceasta interpretare putin fortata. Constructia unei majoritati politice la nivel parlamentar, iar apoi guvernamental, presupune un consens, o medie intre pozitiile initiale ale partilor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s