Nu te poti pune cu indaratnicia romanului…


…care are idei putine dar fixe. Asa si in cazul campaniei electorale pentru Primaria Cluj. Conservatorismul si-a spus din nou cuvantul. „De ce sa-i schimbam pe aia (pedelistii), chiar daca au fost mediocri, incercand ceva nou?!…”, nemaicontand probitatea concurentei d-lui Apostu (PDL), respectiv d-ul Nicoara (PNL) ce a asigurat de fapt boom-ul economic al Clujului sub administratia liberala, directionand majoritar investitii guvernamentale, iar d-ul Puscas (PSD)  un om caracterizat de modestie, de bun simt, inteligenta, pretabil datorita formarii militare inducerii unei atmosfere de liniste si siguranta activa in urbe… Nu a mai contat nimic pentru fanatizatul conservatorism al mediei omului de rand clujean….A venit Boc „da la Bucuresti” cu bagheta magica si hocus pocus, din doua vrajeli si trei promisiuni, din nou fara acoperire, a manipulat grosier tot electoratul potential, fanii trimitandu-i la vot, iar opozantii …la orice altceva …din cauza sentimentului de „deja vu”.

watching-psd-cluj-falling

In acelasi timp consider ca din nou nu s-a procedat profesionist in campania candidatului PSD de Cluj. Omul avea un potential mult superior celui rezultat in procentele rezultatului final (7 %). Ai putea spune, ca o scuza, ca respectivul domn nu are imagine, notorietate, sau sanse reale, daca nu ai sti ca PSD Cluj a fost abonat permanent la infrangeri electorale umilitoare pe toate liniile. Degeaba a venit un management nou si probitabil la organizatia judetului Cluj, daca fondul influentei (traficul de influenta autoritara) se invarte tot in jurul fostului Grup de la Cluj. Asa si cu staff-ul de campanie pentru actuala sesiune de alegeri locale. Putem spune acum la final, ca per total s-a promovat mai mult mecanic, fara viziune, neprofesionist, conjunctural, de forma, echipa PSD Cluj din spatele „campaniei” mai mult sabotand si tragand in jos candidatul TP Puscas, decat promovandu-l.

Ce sa mai spunem acum, ca dupa ce am fost implicati (cu rezultate palpabile si confirmabile) unii dintre noi prin ultimele campanii electorale nationale am vrut acum sa oferim o mana altruista de ajutor PSD-ului Cluj, dar probabil ca au primat ratiunile semidocte in locul celor „politic corecte”… Cert este ca am venit aprioric cu un set de idei, masuri, schite de programe politice ce cu siguranta ca daca erau exploatate corect, altul ar fi fost azi rezultatul (scorul) electoral al cadidatului TP Puscas. Din deontologie si ratiuni obiective va prezint in continuare doar schita de proiect pe care am imaginat-o impreuna cu colaboratorii, pentru atacarea nisei studentesti, mentionand ca targetul major a fost „Clujul intelectual-Clujul Cultural”, in dauna demonetizatelor „asfaltari, sosele de centura, etc”….Eventual va invit sa observati critic-comparativ ce am propus noi si ce a oferit „staff”-ul in schimb, evaluand, oricum degeaba acum, dar asa de amorul artei, daca am fi obtinut vreo maximizarea notabila a fatidicului scor electoral, sau nu…

Schita-proiect oferta politica pt. studenti

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Nu te poti pune cu indaratnicia romanului…

  1. jay zice:

    Va rog sa corectati link-ul catre schita proiect. Momentan duce la o pagina care nu e de gasit (Eroare 404 – Nu a fost găsit)…

    Merci

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s