People vs Order


Tot circul electoral, in urma unor campanii de turnat cu palnia promisiuni fantasmagorice pe gatul „pulimii” mondiale are un rol pur decorativ, de salvarea a aparentelor, cum ca omul simplu ar avea cica control asupra destinelor sale. Pe fond aceasta premisa este falsa, masele fiind manipulate si conduse (de nas) chiar si cand sigure de contrariu…. In acest moment NIMENI NU ARE PUTEREA SA DECIDA NIMIC in legatura cu ceea ce-l priveste direct si personal, totul avand nevoie de „supervizarile si aprobarile responsabililor” din umbra si asta pe toate palierele de putere „descentralizata”.

Am sa va ofer un singur exemplu edificator. Obama a ajuns la putere pe un curent de simpatie generala, de ziceai ca e cel putin mostra vie a reincarnarii lui Isus Christos. Dar de fapt in cel mai scurt timp s-a dovedit si SE VA DOVEDI, ca este ca de obicei un simplu pion in mana sistemului si ca orice ar avea in cap si suflet un Obama, un Bush, un Reagan, dar si un Medvedev, Putin, Sarkozi, Merkel s.a.m.d. nu conteaza pe fundamentul postularii puterii. Ba din contra aceste psihotipuri sunt cu atat mai de apreciat (in calitate de marionete) cu cat sunt mai docile, modeste, PREVIZIBILE in actul de SUBORDONARE. Obama al nost’ desi poza in precedenta sa campanie electorala in mare stangist brusc a uitat ca scutul antiracheta „contra Iranului amplasabil in Europa de est este un factor suplimentar de tensiune cu Rusia si la fel de brusc cere suplimentari notabile a bugetelor de razboi ( 🙂 ) ,etc…

Acum sa vedem de ce mint chalangerii diferitelor posturi de top management politic electorii pana se vad cu sacii in caruta? De ce nu se recunoaste ca totul este un fiasco si ca de fapt totul este condus de un SISTEM foarte bine organizat si foarte REPRESIV?…. Eu pot aglutina un rationament logic, dar invit interlocutorii mei virtuali sa preia primii mingea de la fileu…

freemasons

In aceeasi ordine de idei Felix nu vorbeste prostii cand reliefeaza oculta mondiala, dar stand stramb si gandindu-ne drept nu cumva este posibil ca tocmai o astfel de initiativa venita din partea unuia care nu are indreptatirea morala sa o faca, ar putea face parte dintr-un eventual plan ocult de discreditare a ideilor referitoare la existenta unor astfel de societati-sisteme secrete si initiativelor lor diabolic scabroase?!.. Evident ca via pionii platiti din presa ai celor ce conduc si vor sa-si stearga urmele, prin infierarea proletara a acestor zis „demente”, de fapt se poate urmari banalizarea subiectului si trecerea acestuia la rubrica „necredibil”… Eu de exemplu exact aceasta schema logica as aplica-o daca as urmari o dezinformare de proportii pandemice a maselor…. 

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s