„Rezistenta din munti”


(mesaj pentru initiati)

Politicul ne inrobeste si ne sufoca pe zi ce trece tot mai mult. Detinand prin interpusii colegi de oligarhie, toate canalele mass-media de proiectare a informatiei, promoveaza la aceasta ora un intens proces de indobitocire si vegetativizare, cu scopul secret unic de a crea o masa diforma, alogica, influentabila, santajabila din noi, masele. Suntem supusi asadar la un proces intensiv de spalare a creierelor, politicul debordand in viata noastra cat se poate de agresiv si brutal, incercand sa ne acrediteze ideea ca TOTUL se invarte numai in jurul sau cu acceptul sau… Iar in pauzele programate „prostimii” pentru relaxare de aceiasi politici, ni se livreaza ca si completare pe canalele media, soap-opere variind pe o paleta larga de la manele, pana la reality show-uri, cu menirea de a ne tine cu orice pret ocupati si sa nu mai gandim. Ca oferte „de nisa”, de completare, mai primim cu titlu gratuit stiri abrutizante menite a ne intromisiona spaima, nesiguranta in gena, ori genul „shoping promotion”, in scopul prezervarii cadrului sandramalei ce permite acest experiment in vivo pe noi…

humanhands

Daca aveti dubii va invit sa deschideti televizoarele si ziarele la indiferent ce „pagina”….. Spuneti apoi cat la suta din ce vedeti este asimilabil acestui mesaj?…. Daca ajungeti la aceeasi concluzie…ceva este de facut pana nu e prea tarziu!

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la „Rezistenta din munti”

  1. Agkelos zice:

    Sunt totusi doua lucruri bune care se intampla. Prima e ca tot mai multi tineri sunt interesati de crestinism. Odata ce principiile crestine sunt fixate in inima unui om, poate veni manipulatorul lu’ peste ca nu-si mai poate face de cap cu mintea individului.

    Al doilea lucru bun e reprofilarea tinerilor pe internet unde inca se mai discuta liber. Bineinteles, si pe internet sunt multi care se joaca cu mintea oamenilor, dar cum pentru orice om care are bani de o bere in buzunar e usor sa isi faca un blog, tot timpul vedem pareri noi din care multe sunt demne de luat in considerare.

    Apreciază

Lasă un comentariu