Se ascute lupta de clasa to-arasi !


Monsiu Boc, proiectat ca the ultimate secret weapon din partea esalonului UTC-UASCR a fostei nomenclaturi, si aruncat in lupta cu valoarea intrinseca (noile generatii formate din oameni de valoare), ce doreste darwinist sa erupa si sa preia conducerea Romaniei, din pacate da din ce in ce mai multe rateuri. Miscarile politice ale domniei sale imita ambiguitatea si impredictibilitatea celor browniene, denotand pentru initiati o concluzie mare si lata: DISPERAREA. Aceasta disperare se datoreaza disiparii accelerate a paienjenisului de vesnice promisiuni electorale fara nicio finalizare in ochii omului simplu, astfel oferindu-se ocazia conturarii imaginii reale a acestui tip de politician gaunos, respectiv cea a politrucului propagandist, sinonim valoric si imagistic cu vechii agitatori ai anilor 50, ce „convingeau de buna voie” oamenii sa intre in Colhozuri-Sovromuri-CAPuri staliniste.

Ei bine actuala oligarhie economico-politica cu ascendenta UTC-UASCR, sau cel putin intr- o parte consistenta din aceasta „societate”, a identificat in maestrul Boc, prototipul „campionului de turnir” perfect: gura bogata, imaginatie debordanta, fara scrupule, rezonanta partiala cu suflul maselor, orgoliu si dorinta desantata de parvenire. Dar ca in orice poveste romaneasca autentica si aceasta este tragi-comica, adica fara happy end. Sesizand uriasele discrepante intre ceea ce predica popa Boc si ceea ce bea popa Boc, camarila politicianului Boc simtind ca barcuta incepe sa ia apa brusc a smucit nervos de atzele marionetei, aceasta, draguta de dansa (marioneta), iesind apoi intempestiv si transpirata in media anuntand, nici mai mult nici mai putin, ca (isi) desfinteaza Cancelaria Primului Ministru, ca un exemplu demn de urmat de toti in eficientizarea activitatilor economice proprii (cica este vorba depsre economii de resurse in aceasta poveste). 😉

Cu alte cuvinte in loc sa-si faca politicul mea culpa, apoi un proces serios de evaluare-audit, urmat de concluzii si actiuni corective personalizate, maestrul Boc da in societate infamul exemplu a transferarii totale a responsabilitatii impotentei politicului, pe umerii acarilor Pauni, oamenii simpli ce vor fi disponibilizati in masa. Faina treaba!

Concluzionand, d-lui Boc si camarilei le cam tzatzaie turul… si asta cu atat mai mult cu cat din actuala conjunctura politica, presedintele Basescu, ca de obicei se va salva doar pe sine insusi, pe restul (PSD & PDL) transformandu-i in victime colaterale numa’ bune de sacrificat initiatic pentru invocarea „vremurilor mai bune” in varful templului lui Quetzalcoatl.

quetzalcoatl

…Nu mai vine odata domnu’ Viracocha sa traga cu fulgerul in fundu’ astora si sa ne salveze!….

1=

PLATON

viracocha1 )

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s