Gala „Clujeanul anului 2008”


invitatie

Am fost invitat sa particip la o noua manifestare boema „Firma 9”  &  „Origine”, brand ce promoveaza intr-o viziune originala un mix de manifestari sociale de interes local-national, impletite cu expozitii de carte, degustari de vinuri si antren artistic. Main event-ul de azi (de fapt, de ieri seara…) a fost aniversarea ziarului Clujeanul si finalizarea campaniei aceluiasi ziar, de ierahizare a personalitatilor clujene cele mai de succes. Va voi lasa pe dvs. sa surprindeti din filmarile mele de amator, cu telefonul mobil, atmosfera conviva, pretiozitatea unor finalisti, care n-au catadicsit  sa se oboseasca sa lase sedinta de guvern orin tatami-ul pentru a-si ridica diploma, calitatea artistica iesita din comun a tinerei domnisoare Miriam BATRANCA, ce a asigura antrenul la pian, precum si calitatea vinurilor negre promovate de Cramele Recas, am inteles ca sponsorul principal al manifestarii (…pacat ca am fost cu masina 🙂 ).

Am remarcat ca orasul Cluj este polivalent, avand simultan campioni in politica, medicina, sport, business si chiar si-n debate (..campionatele mondiale de dezbateri tematice). Cool! In rest, lume de calitate, meritocratie, papile gustative extaziate si mult, mult bun simt…. La mai mare!

imag059

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s