„Joint venture”


Tot mai mult am senzatia ca acesata criza economica mondiala este umflata cu pompa, ca a aparut…exact cand logic ar fi trebuit sa apara…ca la un semnal…, mai exact consider ca se intrunesc tot mai multe argumente ce ne pot face sa credem pe noi astia mai naivii, cum ca putem asista la o conspiratie de proportii planetare, cu un singur dirijor, cu mai multi interpreti cheie, ocultati in diferite tari-regiuni, cu unic scop in managerierea unui proces de vidanjare-purjare fortata a lesturilor acumulate de insasi logica de fiinta a liberalismului economic mondial, iar in alta ordine de idei, de masive repozitionari ierarhice in ceea ce priveste sferele de influenta social-politica-economica. In rest asistam din tribune la o uriasa si ignobila piesa de teatru…

sakura

Deja se stie cand se va termina criza…va fi undeva pe la sfarsitul anului 2010..  😦 In repetate randuri am afirmat ca in zilele noastre TOTUL este controlat. Chiar si „razboaiele mondiale” au fost si sunt controlate. La fel si economiile, sau ma rog conceptul, ca pe fond totul nu este decat o mare gogorita, un sistem multivalent si omnipotent de sclavaj adaptat momentului, iar in acest tablou, esential pentru designeri este „perspectiva-landscape-ul” si insignifiant, unitatea…omul.

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s