Consiliere, da pe invers


Eu nu stiu ce mare probitate morala, profesionala, in afara nepotocratiei si sprijinul imperativ al fratilor francmasoni o poate aduce un Cozmin GUSA, pe relatia de clarificare-pacificare doctrinara a social-democratiei ardelene, precum si ofertei de sprijin, posibil candidaturii prezindentiale a d-lui Mircea GEOANA. Si sustin acestea raportandu-ne la fapte…. Care sa fie oare ispravile de arme, senzationale, ce au determinat PSD-ul reactivarea unei unitati ce nu a fost in stare pana acum sa demonstreze nimic serios si constructiv, atat din calitatea de membru PSD, ori PIN, precum si-n cea de parlamentar? Totusi cred ca susanelele maneloide din media, nu pot fi contabilizate ca vreun asset IQ-EQ?! La mistocareala se pricepe tot romanul, la fapte mult mai putini…ca de raspundere se fuge ca respectivul de tamaie…deci despre ce consiliere se poate vorbi aici?!

gusa-basescu

Si totusi sa nu divagam inutil…Pe ce criterii de perfomanta a fost promovat d-ul GUSA, in calitatea de mare strateg ce sa desparta precum Moise, apele uzate de cele potabile? Asteptam un raspuns argumentat si incercati sa nu ne treceti cu vederea, ca s-ar putea sa nu se stie ce si cum, in caz ca situatia iese din nou lata. In orice caz, un GUSA pus sa arbitreze intre organizatiile „descentralizate” social-democrat, este ceva similar lupului numit paznic la oi. Veti vedea!

Alot of bullshit man!

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s