Democratia romaneasca, o suprematie a lumpen florei


Se vede treaba ca actul criminal prin care NKVD-istii si protocomunistii  au distrus pana la baza, seva intelectualitatii romanesti interbelice, via canal, puscarii, spitale de nebuni, asasinate, pentru a favoriza apoi aducerea la putere a plebei satelor si oraselor, a viitorului om nou, din pacate au lasat urme adanci si de nevindecat in filonul national. „Prostul” cand se ajunge este extrem de periculos pentru societate si asta nu o spun eu ci studiile de specialitate. La fel este si pentru cei frustrati din varii motive, economice, sociale, etc.

Si uite asa, descendenta omului de tip nou, multilateral dezvoltat si ..inrait, a ajuns sa-si vanda pe taraba in galantar, proprii copii, „in viu” sau pe bucati… Infiorator este sensul trendului national!…

Si cand te gandesti ca eu si alti fraieri am fi in stare ca din patriotism sa ne dam viata pentru tzara asta… Dar ajugem azi in situatia sa reevaluam daca tzara merita sa se moara pentru dansa.. Eu sigur ca nu as vrea sa mor, ca pe la spatele meu pederastii, gerontofilii  sa o tina tot intr-o preacurveala, parintii degenerati sa supravietuiasca vanzand organele propriilor copii, sau neonomenklatura sa ne impoziteze si aerul ce-l respiram… 

forgodsake

Doamne rau a ajuns tzara asta !!!…

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Democratia romaneasca, o suprematie a lumpen florei

  1. Cornelia Pitei zice:

    Poporul roman merita sacrificiul „ca din patriotism sa ne dam viata pentru tzara asta”…Intoarcerea cu credinta catre Dumnezeu este singura sansa ca sa recuperam valorile pe care comunisti le-au distrus.
    RUGACIUNE ,POST, FAPTE BUNE… si intr o clipa Dumnezeu va fi cu noi romanii.
    DOAMNE AJUTANE!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s