Mogulii mondiali „este” involuntar si buni


Desi intentiile altruiste, la adresa maselor de la baza piramidei sociale mondiale nu par sa exceada dialectica existentionala a supermogulilor, totusi, colateral activitatilor lor „constructive” se pot genera outcome-uri secundare, benefice interesului major. Uite de pilda, dupa ce au stabilit si declansat deliberat (cica pe post de sanitarizare a viitorului) actuala criza financiaro-economica, indirect, prin reduceri majore a consumurilor de resurse si carburanti, datorita restrangerii pietelor de desfacere si consum, acesti acari de autoritate au provocat reducerea emisiilor de codoi (CO2), a gazelor cu efect poluator si de sera. In fapt un gest salutar in directia reducerii incalzirii planetare….

cujetdeci-ezicst

Pai ce sa mai spunem atunci, noi, martorii muti, astia ce stam rezemati in bate, mai mult stand, decat cujetand, in afara unui cald si tovarasesc  „incurca-i drace” !…

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s