Destul de ametziti „factorii” din UiE…


esteuropebankrupcy

Se vede treaba ca UE este total depasita de situatie pe subiectul crizei financiar-economicve, ce USA, cu atata darnicie ne-a exportat-o. Cert este ca in invalmaseala creata, oligarhia vest-europeana, se zgarceste prosteshte in a acorda estului „salbatic” mizilicuri de ordinul a 50 miliarde de euro (mizilicuri, raportate la forta economiilor lor), care oricum nu pot prin volum sa schimbe amplitudinea si desfasuratorul rostogolirilor ecomice, in loc sa forteze proprii agenti economici potenti, sa investeasca masiv in economiile estice bolnave, astfel impuscand mai multi iepuri: banii nu sunt dati si „ramas bun..”; banii asigura prin investitii de tip grass roots o crestere economica semnificativa ce va imbunatati ratingul general european; banii nu sunt dati ci investiti, de pe urma lor putand sa rezulte potentiale profituri pentru companiile susha; etc.

Nu in ultimul rand, un eventual faliment al estului, in cel mai bun caz va reduce semnificativ puterea de cumparare pentru produsele ..vestice….celebra piata de desfacere pentru care s-a construit, pe fond, UE….iar in cel mai rau caz, un faliment generalizat, bazat pe contiguitate „infectioasa”.

Ce sa mai pomenim de un eventual nedorit moment, cand masele est si vest europene, isterizate de foame si o perspectiva sociala sumbra, se vor radicaliza dupa exemplul yankeilor, ce in curand vor executa sumar bankeri in pietele publice, a posteriori scandalului AIG (falimentari ce platesc salarii uriase directorilor proprii).

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s