Referitor la subiectul PACEPA


Pentru ca din timp in timp, cand ti-e lumea mai draga acest zombi, ce iata refuza sa moara, reapare din neant, improscand in stanga si dreapta fara discernamant cu sentinte si diagnostice martiale, dansul avand grija sa ramana vesnic „mai uscat, mai curat”, ca-n reclama Pampers, cred ca i-a venit momentul sa-i punem punctul pe „i”:

Pacepa a fost si ramane un tradator, si spun asta neexonerand alti romani din media aritmetica nationala, multi procedand poate la fel in conditiile ce i s-au oferit lui Pacepa. Dar sa vorbesti in numele interesului national, tu fiind cel dintai demolator al sau, mi se pare un tupeu de un nivel rar intalnit.

pacepa

Concluzionand, Pacepa nu a tradat regimul Ceausescu, cum incearca sa se autocrediteze pervers. Pacepa a tradat de fapt Romania. Pacepa a fost si va ramane pentru romanii autentici, un „pur si simplu” TRADATOR („traitor” in engleza americana, limba ce poate azi ii este mai comoda dansului decat romana). Nicio dictatura nu se justifica moral a fi indepartata in scopul apologiei ori instalarii unei alte dictaturi. Ori dictatura „absolutist”-comunista de sorginte bolsevica a fost cat se poate de lejer inlocuita (si cu aportul tradatorului) de cea „consumist-liberal-capitalista”, atat de intens promovata de yankeii americani sub masca bagatelizata a conceptului de „democratie”. Adica am dat merele pe pere…romanii ca intotdeauna, tot in sclavie ramanand….

Afirm cele de mai sus considerand ca sunt bine informat!

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s