Un „nine-eleven” economic

by

Nu stiu de ce, dar am tot mai mult „senzatia” ca evenimentele din 11.09 (atacul terorist de la World Trade  Center NY/ USA) si actualul crah economico-financiar sunt inrudite, interdependente, construite pe un patern fundamental motivational simetric, toate ducand in final la exorcizari….

Ar mai fi de studiat cine (, ce si cat) a avut, are si va avea de castigat in urma acestor manevre. Sa vedem daca nu cumva resursele de petrol ale Irakului, pozitia geostrategica a Afganistanului, sifonarea sub diferite pretexte a avutiei statelor sarace catre cele bogate , se pot constitui intr-un adevarat act de razboi al bogatilor lumii, fata de saracii aceleiasi lumi.

nineeleven

1=

PLATON

Anunțuri

Etichete: , , , , , , , , , , , ,

2 răspunsuri to “Un „nine-eleven” economic”

  1. Florin Buda Says:

    Ma faci sa rad 🙂 Nu e cam copilareasca concluzia ta bazata pe nimic ? Si eu am profitat de pe urma crizei: in toate contractele noastre sumele sunt in euro – ori perioada asta incasari in euro inseamna mai multi RONi. Vrei sa zici ca si eu fac parte dintre marsavii care au pus la cale criza ? Dupa parerea mea criza e un lucru buna pana la urma: curata piata de elementele bolnave.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: