Fatalmente am luat praful de pe toba FMI..


..Dar acum ramane de stabilit si cuantumul a cat avem de dat inapoi, ca-n mijlocul vanzolelii ocupationale nationale (zilnice) fara de rost, nimeni nu vorbeste nimic despre lucrurile serioase.

Desi traiectul banilor ce vor intra in tara, probabil ca va fi prezentat eronat, manipulatoriu, pentru a se putea facilita micile sperturi conjuncturale romanesti, ce nu-i asa, se fac pe tacute…,vom avea totusi un control de tip feed back asupra faptului ca respectivii bani produc efecte in Romania, sau eventual daca nu cumva „deja” or fi fost sifonati spre tarile bogate (sediile bancilor cu filiale la noi, capetele rautatilor mondiale). Ei bine atata vreme cat RON-ul se va aprecia la valori de mult sub 4 Ron/Euro, urmat de un platou stationar de lunga durata, putem avea certitudinea ca (inca) e de bine. Corolar, in conditiile intrarii acestei uriase sume, daca cursul de schimb „se va incapatana” sa ramana ca si pana acum, pe paliere de 4,2-4,4 Ron/Euro, in paralel cu o sustinuta degradare a veniturilor si nivelului general de trai, vom putea atunci lua la cunostinta de situatia ca banii asa cum au venit, tot asa in secunda urmatoare au si plecat, noi ramanand atat cu burta goala cat si super-datori. In ritmul asta vom ajunge in scurt timp in situtia Ungariei, care este la limita maximala a plafonului de indatorare externa si la care acum se uita chioras ce-i ce au subt-o de seva pana la plasele. Se uita chioras pentru ca e ..”saraca si proasta”….

Avem din pacate o ursita submediocra, de vesnici sclavi, caci numai sclavilor li se intampla toate relele din lume. Asa ca taci si inghite badie!

slavery1

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s