Palitura cranshena.. da stanga


left-punch

Perspectiva prezidentialelor din aceasta toamna este mai complicata decat pare la prima vedere. Acum trecand peste faptul ca prin politica pasilor marunti,” eternul dusman” Traian BASESCU, a ajuns prin interpusi obedienti sa controleze PSD-ul, ar putea fi unii de prin acest partid pusi in situatia sa dea socoteala in viitoarea campanie asupra logicii si indreptatirii morale ce le guverneaza initiativele. Ori ce poate omul simplu sa inteleaga cand stanga unui organism ipotetic, se revolta impotriva dreptei aceluiasi organism (PDL), iar colac peste pupaza, aceeasi stanga, in mijlocul unui delir paranoid contesta si rolul suveran al capului….

Adica ceva nu se potriveste aici. Nu poti sa critici guvernarea, tu fiind parte componenta a acesteia. Adica poti asta, dar doar in situatia cand nu esti normal,… sau amoral. Sau ar mai fi si o a treia varianta si anume, ca totul sa se subsumeze vreunui plan inteligent a „NeoPortii Otomane”, o conventie gentlemen agremeent de transfer pasnic si „logic” al puterii, de la reprezentantul Securitatii, la cel al Garzilor Patriotice…

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s