Cine imparte, parte-si face


Ca si-n Romania, de-a lungul epopeei „democratice”bidecadale, ca si-n vestul scrobit sau-n estul salbatic, cine organizeaza alegerile (cine are acces la comanda,  infrastructura si logistica serviciilor de securitate), sub o forma sau alta le si castiga. Situatiile sunt „rasturnate” doar pentru „botisti”, cand pe la spate se dau mainile sau ordinele in aceasta directie.

La fel si in Basarabia. Cercul de influenta ruseasca inca nu a fost negociat rascumparat, iar NKVD-ul nu a dorit sa dea cioara din mana pentru vrabia de pe gard (o Transnistrie kaleningradizata), ca atare..hocus, pocus, bolsevicii voronieni au scos un rezultat mai bun ca oricand in istoria lor de doi bani.

politikon-pigies

La fel va fi si cu europarlamentarele si prezidentialele de la noi din tara. Daca macazul portii „nu schimba semnalul”, cam acelasi-aceiasi gorobeti vom pune din nou la murat in glastra din geam….

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s