„Corb la corb nu-si scoate ochii”(adica justitia & talharii)…


Este o uriasa greseala eliberarea lui G. Becali din arestul politiei!!

Individul asta este un infractor de ultima speta, mascat in mare filantrop si ctitor de biserici, altfel spus un roman politic adevarat… Folosind insa acelasi standard de civism care a stat la baza cautionarii sale, societatea civila asteapta ca obligatorie, eliberarea tuturor infractorilor din puscarii inchisi pentru fapte de violenta, justitie privata, evaziune, si alte fapte antisociale. Nu admitem dublul standard, mai ales acum cand s-a creat un precedent. Nu este posibil ca un om obisnuit sa fie inchis in universul concentrationar romanesc 2009 pentru ca a furat un ou, a mutat un tarus de gard, etc., in timp ce unii cu „stea in frunte” dau mita cu valizele, rapesc si schingiuiesc oameni ca in evul mediu. Ce mama naibii de justitie e asta???!!! 

Justitia noastra a dovedit pe deplin ca este falimentara. A reactionat doar la comanda cuiva, intr-o anumita logica externa, dar este incapabila sa fie autentica, automotivata, profesionista, fair play. Si totul face parte dintr-un cliseu general-cadru, a unei Romanii si lumi cat se poate de nedrepte. Justitia noastra practica un justitiarism rudimentar, si si acela doar de forma…

injustice

Romania a ajuns raiul pe pamant al banditilor, talharilor, infractorilor, ucigasilor… Romania isi merita cu prisosinta soarta sub-mediocra!

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s