De veghe in lanul cu fasole si castraveti


Am inteles ca e hai mare venit direct de la Neo”Poarta”, cu proiectul legii unice de salarizare. Haiul vine de la grupurile foarte mari si influente de privilegiati..by the way..cotizanti la partide…ce iata ca nu doresc schimbarea pe ici pe colo, prin punctele caragielesti esentiale… Cu alte cuvinte primesc schimbarea (legea unica..) atata vreme cat nu le este afectat propriul dever. Aici bineninteles ca vorbim de toate „descentralizatele”, de agentiile guvernamentale, de Politie, Armata, Justitie, Servicii, si cu voia dv. in cele din urma dar nu pe ultimul loc… taram taram.. parlamentarii Romaniei.

legea-salarizarii-unice-in-desert

Am inteles de la Nastratin Pogea, omul de casa a cuplului de comici vestiti Boc-Videanu, ca deja „agentiile” se razvratesc declarand ca democratia nu e pentru catzei, ci numai regulile, aranjand ploile pe mai multe legi de salarizare „unice”, dedicate… ca sa nu mai stie mujicul de ruman pe ce bani deschide usa muncitorul cu mapa de la SRI, Transelectrica, ori Senat.

Mizerabila situatie,… mustind de oameni si mai mizerabili decat situatia…!

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s