PSD Cluj KristallNacht


Aceasta „strategie” de contestare a liderului judetean PSD prof.univ. Soporan, prin demisii telecomandate este cat se poate de stravezie si amuzanta pentru cunoscatori. Cu alte cuvinte, un exemplu comparativ plastic ar putea fi o ipotetica „mana” stanga sau dreapta ce le-ar apuca boala vacii nebune, ce si-ar lua instant lumea in cap, dandu-si demisia prin autoamputare, dupa ce pe la spate sau direct pe fatza au alintat si „pieptanat” capul si pieptul aceluiasi corp scofalcit…

In traducere, treaba sta cam asa. Unii au iesit de la „guvernarea interna” de forma si fara voie, impingand la inaintare ca pion de sacrificiu pe d-ul Soporan, cu unicul scop de a (le) tine locsorul cald pana mai uita lumea cum sta „traba”… Dar mai apoi pionul s-a autoupgradat autodidact, trecand prin, si de statutul de turn de control, cal de bataie, nebun de serviciu si chiar „consort triumvirat”, in final pozitia de rege fiindu-i tot mai pe gustul sau de autoritar soft. Dar acum se fac de catre „unii tertzi” comparatii intre rezultatele succesive multianuale rele, ajungandu-se la concluzia ca „mai bun” erau raul si mediocritatea de candva decat cele actuale, uitand ca toti sunt aceeasi apa s-un pamant, fiind formati si adaptati la acelasi uger si ca situatia au falimentat-o uniform toti „subiectii”,… cu aceeasi dezinvoltura uasecerista.

cristallnacht

Eu zic ca totusi d-ul Soporan a dovedit echilibru, moralitate si buna intentie, si numai cine a fost chitit pentru a pescui in ape tulburi poate acum nonsalant sa-l conteste. Cu alte cuvinte cine doreste cu adevarat reconstructie in PSD Cluj o poate face arbitrat in continuare de respectivul manager politic. Schimbarea cea multasteptata de fond si forma trebuie sa urneasca din functii & nepotisme circa 80% dintre titulari, ca mai apoi o mana proaspata de profesionisti (oameni total noi) fiind necesar sa se puna serios pe munca, putandu-li-se cere performanta. Dar pana atunci va fi doar o continua tzurca si competitie de furat de proprii caciuli, …sau eventual caciulile militantilor si membrilor captivi, ca simpatizantii si votantii demult au plecat in masa spre alte…mese, cum ar fi PDL-ul, sau alte „zari calde.”

Eu cred ca se impune de la sine imboldul marxist „La munca to-arasi si nu la intins mana„! Daca se exista buna intentie se pot muta din loc si muntii….dar numai cu vorba se blegeste pana si vana boilor… Cu alte cuvinte si-n alta ordine de idei mi-ar place si as fi in stare sa trec toata sandramaua prin strunga, iar apoi sa o si mulg de pacate…Si asta evident ca nu singur, dar asta e o alta mancare de peste… N-am mari afinitati pentru d-ul Soporan, dar intotdeauna simpatizez cu cel lovit miseleste, la inghesuiala, trantit fiind de „prieteni si amici” cu capul prin tarana…

Dar fara principii totul este egal cu un mare zero la patrat!..

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s