„Forfetar la oi m-as duce…maai…”


De fapt schepsisul adanc al „forfetarului” este legat de lacomia dijmuitorului intern, iar prin „recorelare” si a celui extern, spre care curge neintrerupt seva economiei romanesti, majoritatea fiind instrainata…. Mai exact forfetarul cica este menit a opri practica intreprinzatorului roman de a masca si transforma profitul propriei sale munci in cheltuieli, mai mult sau mai putin legate cu interesul firmei sale, in dauna impozitarii sale directe catre stat.

De fapt nu inteleg exact ce-i mananca in tur pe pogisti, de „banii scapati” printre ghiare, hulitele cheltuieli oricum generand profit catre stat prin impozitarea de 19% a TVA-ului; ba mai mult statul era degrevat de oameni ce sa solicite asistenta, ce iata in conditii de criza poate deveni un factor cat se poate de agravator a situatiei.

Nu-i nimic, ca bajetii astia destepti vor reusi de fapt sa impuste un singur shobolib, din planul pentru ciurda de iepuri si anume restrangerea majora a numarului si amplitudinii IMM-urilor, precum si o crestere exponentiala a numarului de someri. Adica  un efect exact pe dos celui scontat.

pe-vremea-lui-nastratin-pogea

Concluzionand de fapt acest guvern si aceasta clasa politica demonstreaza a n oara ca este antinationala, egoista si amorala. De fapt o doare faptul ca NU DUBLU IMPOZITEAZA FIRMELE (16% si TVA). O doare faptul ca mujicul roman (firmele, patronii, angajatii) are indrazneala sa-si doreasca o viata mai buna pentru el si apropiatii sai…

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s