Se desavarseste profilul „statului terorii”..


..in Romania, prin completarea legislatiei „Big Brother” cu intarirea puterilor Garzii Financiare pe modelul IRS-ului (Fiscului) nord-american.

Targeturile oficiale ale initiativei sunt reducerea sau stoparea evaziunii, ce iata, deja este previzionata de clasa politica, ca o reactie tocmai la aceste proprii masuri coercitive aberante,… fapt pentru care traim in Romania, in „the land o choice” si nu intr-o tara civilizata. Ratiunile underground sunt insa o implicare „soft” a statului, condus de oligarhia „institutionalizata”, in practici anticoncurentiale discretionare, mai exact reducerea la tacere sau eliminarea fizica a concurentei…. oligarhiei institutionalizate.

IRS-Fisc-Garda Financiara-Capone

In final, evident ca din creuzet va iesi un stat mafiot de toata frumusetea… si asta fara a mai pomeni de restrangerea dramatica a drepturilor fundamentale ale omului, mult promovate steril de latraii pseudodemocratiei mondiale.

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s