Cu (pardon..) mucii-n fasole


..Cam asta este diagnosticul si situatia identificata de catre anturajul prezidential, in ceea ce priveste activitatea prezidentului roman, dar mai ales a modului cum aceasta este receptionata si interpretata „dincolo”. Cu alte cuvinte, clasa politica romaneasca a reusit o mare si unica realizare in intervalul 1990-2009 si anume discreditarea totala a Romaniei in lume. Peste tot am ajuns in postura de tolerati, urati, prigoniti si de evitat… Bine bine veti spune, ca nu clasa politica a buzunarit si cersit la cetatenii lumii civilizate, ci lumpen flora… dar eu spun printre altele, ca miserupismul politicianismului neaos este penalizabil cel putin prin indiferenta la tot ce este in afara interesului personal sau de grup restrans; li s-a rupt, dupa cum la fel de bine li se rupe in continuare de faptul ca (un exemplu din mii..) in timp ce un Logan din dotarea politiei este achizitionat cu un pret de Mercedes 500 SEL, armata este cu soldele neplatite, cu obielele rupte si apara „mosia” politicienilor (ca tara este confiscata exclusiv in interesul lor si a oligarhiei) cu topoare, furci, coase si pocnitori pe carbid….din lipsa de fonduri „loganite”…

Ei bine presedintele Basescu, acceptandu-si de facto pozitia de presedinte a acestei tari „mizerabile”, stare in care au adus-o ipochimenii politici, de fapt isi asuma si o mare parte din responsabilitate. Dar in timp ce gura si ochii iobagului roman pot fi usor inchise, ori ademenite, strainezii formati in traditia eticii catolic-protestante nu prea vor sa inghita „traditiile si obiceiurile proaste, fanariot-bizantine” … si ne penalizeaza. Penalizeaza tara la pachet cu (,) cauza situatiei,.. clasa politica…

In acesta ordine de idei, d-ul Basescu s-a vazut musai pus in situatia sa mature gunoiul sub presh, omitand faptul ca mizeria adunata e mult mai multa decat toata casa… si fuga fuguta, la indemnul lazaroilor (consilierilor) si-a redescoperit formal aliatul traditional, Franta, cu caciula in manutze si in pozitie de „in genunchi… Dar la bonapartistii sarcozisti nu esti acceptat „nespalat” si „nepregatit”.. asa ca pentru o declaratie comuna de sustinere atat pe fatza cat si pe spate (pe la amicii frantujilor din Grupul Bidelberg adica), birul oferit aprioric ca nota de bon ton este oferirea oportunitii Frantei sa ne cedeze tehnologie proprie si sa ne construiasca centrala atomo-electrica din Transilvania….pe fond o noua declaratie de supunere si inrobire transnationala.

cockFRANCE

Miza actiunii? Coalizarea Frantei (vechii Europe..) la actiunile pro-americane (anti-ruse) a regimului de la Bucuresti.. Doar ca Basescu nu este Ceausescu ce a primit recunoastere internationala pe baza curajului si indarjirii sa fim cineva in plan mondial, criticand invazia Pactului de la Varsovia in Praga; regimul Basescu este un simplu executant al ordinelor primite pe filiera …dar dezvolt detaliul filierei..inca 🙂 … ;  simplu executant pentru a fi lasat in pace impreuna cu camarila largita (clasa politica), ca pe modelul fanariotilor, sa fumareasca pana la plasele poporul roman… adica sa-si faca mendrele si unica pohta ce-au pohtit ..

Concluzionand romanii sunt in postura acum sa plateasca pentru ce nu au consumat…sa plateasca pentru ce au consumat exclusiv oligarhia politico-economica!!!..

……….

..Si cica unii patrioti mai exaltati (naivi, infantili) scriau poeme de genul „Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie, tara mea de cantec, tara mea de dor…”

.. Holly bull shit!…

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s