Ni se da voie doar sa regresam, pentru moment …


…..si nici „pomeneala de potriveala” a calapodului exploatatiei mondiale (FMI-ul) cu cel al realitatii din teren exprimate mai pe ocolis de unii factori (ultimul a fost Isarescu).

Tot mai mult traiesc cu convingerea ca respectiva „crestere” sau „descrestere” economica sunt doar figuri de stil, praf aruncat in ochii pulimii mondiale, ca pe la spate oculta sa-si faca dezinvolt deverurile si …”ajustarile”..

Concluzionand, aidoma banilor din finanta mondiala, care au devenit doar un concept („numere” neechivalate in aur, sau alte valori), asa si economia mondiala, impreuna cu bitangii ei nationali, mimeaza o proasta piesa de teatru cu „suisuri si coborasuri libere”..la indemana „mainii invizibile” ce conduce cica doctrinar neoliberalismul corporatist.

mooouu!

E un bull-shit generalizat, o minciuna atat de gogonata (asamblata pe alte gogonate si gogonele) de au ajuns chiar si initiatorii ei sa o creada.. Am ajuns o lume a minciunii, a virtualului, a aparentelor, a amoralului ce tind sa inlocuiasca sub forma de e-uri, viata noastra palpabila de zi cu zi. Iar noi bovideele rumegatore, nu putem decat sa mugim dupa un nou tain, sa ne mai potoleasca ghioraiturile din matze… Ce mai idealisme, societate civica globala.Ete na… KAKA. O lume de KaKa & KaKaO…

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Ni se da voie doar sa regresam, pentru moment …

  1. snake zice:

    am venit sa-ti vizitez blogul pt ca am remarcat comentariul deosebit lasat la articolul de mai sus linkat de bl00g. si n-am venit degeaba ci sa te anunt ca sunt total de acord cu ideile enuntate acolo. nu ca ar avea vreun rost, ele fiind sunt „simple” teorii si „concluzii” extrase din crunta realitate romaneasca dar care, spre surprinderea noastra, nu intereseaza pe nimeni dintre cei care ar trebui sa intereseze.

    Apreciază

Lasă un comentariu