Atentie la neatentie!..


..ca unul mai fraier (N.C.) de prin ’89 a fost numaidecat facut „tzinta cap-piept”, cu toata familia, pe motivatii hilare gen genocid, cand pe fond deranjase „ordinea si statutul de drept” al finantei mondiale..ordinare.. achitand in avans..fara acceptul ..creditorilor..intreaga datorie a tarii, intru consolidarea de facto a virtualilor termeni folositi pe vremea aia (demonetizati si neintelesi de noi-naivii, traitorii momentelor) , gen neatarnare, neamestec in treburile interne ale statului, independenta, etc…

Ca atare consider ca Isarescu, BNR si implicit Romania „se joaca cu focul”  in ultimele saptamani, ultima isprava fiind „testul de stres” si „taxa Robin Hood” la adresa ocultei financiare vestice, posesoarea marilor banci din Romania (eu accept acest risc, dar poate c-ar trebui consultati si restul colegilor de tara, cu privire la riscurile absconse)…

De altfel primele semne deja se vad in zburlirea Austriei (ambasadei) precum si in calificativele unor IFM si agentii de rating, ce musai trebuie sa ne tina la coltz..

noua ordine mondiala

De fapt totul se leaga …si sper sa se lege si in capul celor de la „serviciul sinteze” de unde stiu eu.., ca se pot lua masurile ce se impun, pentru a nu o imbulina de tot…  In acelasi timp incerc sa sper ca actiunile unor francmasoni internationalisti ca si M.I. sa nu coalizeze deasupra Romaniei si sa se constituie intr-un „banal” cal troian „intreprinzator”, pentru a justifica mai apoi actiunea penalizatoare a „unor” gusteri impotriva noastra….

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s