La un pahar de vorba cu nea Obama B…


Platon: Hai noroc nea Baraca..”Venishi”? 🙂 .. Si ce ziceai dumneata ca mai zici?..

Barack Obama: Noroc bun.. Mai nimic azi. Tre thirsty, c-am auzit la CNN c-ai pus berea la gheata… In rest ma cam sacaie nevasta ca vrea s-o pun in functia de cea mai sexy sotie de prezident da pa lume, iar prin Cogres, republicanii bushisti toot gaia matzu cu testul de stres adresat bankerilor evazionisti.. Ba mi mult acum mi i-am sculat pe toti in cap cu inchiderea Guantanamo-ului.. Da ce bere ziceai ca-i asta, Ursus sau Silva bruna… ca de la atata posirca Budweiser de la noi, mi s-au atrofiat papilele gustative si nu mai discern intre bull si shit… 🙂 ))

la un pahar cu Barack Obama

Ei asta e nea Baraca.. La fiecare dupa disponibilitati si nu dupa posibilitati.. Ati lasat economia americana pe mana monopolului, ei bine monopolu’ acum v-a inghitit toata concurenta si va pot baga pe gat si detergent, ca acum yankeu simplu nu mai poate avea o baza de comparatie… Asta e Silva Blonda 🙂 .. Chilled pana la plasele .. Hai noroc!..

Cheers!.. Ba, da ia zi tu nea Platon ce mai e nou prin Evropa…ca parca acolo v-am bagat la pachet cu NATO, nu? Ia zi e tot seceta ca pe la noi prin Arizona?..

Pai ce sa zic… ours coloured people from southern contry au furat dupa marele deranj din 89 toata reteaua de irigatii construita de Mr.Ceausescu, iar acum sa vaita ca nu le cresc bostanii… Nu poti si cu varza si cu capra..totush.. 🙂

Asa-i!. Din fericire la noi nu fura nimeni ninik „ca cat” ai zice Ku-Klux-Clan, pun rangerii mana pe rifle-uri si tzac-pac… afro-latino-waspo-americanii lungi de mana sunt facuti obiecte de inventar in frigidere…

La noi e mai greu… Ca politziocii sunt tot aia cu gang-team-urile, comploteaza impreuna, impart impreuna, iar apoi se lupta sa stearga fidel si urmele.. Dar asta tine de cultura bizantin fanariota locala, si nu cred ca ai auzit de ea cu tot Harvardul tau..

Continuarea AICI

DISCLAIMER: Acest material este o fictiune; Orice asemanare cu situatia reala este pur si simplu ..aleatoare 😉

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s