Uite ca apar si dovezile..


… ca in decursul timpului mi-am asumat fair rolul de neo-„Radio Europa Libera”, informandu-va corect si-n avans cu privire la chitibusariile ce „senin” ni se baga pe gat,.. ca de la patriciat la plebe, nu altfel..

De luni de zile v-am anuntat via acest blog, dar si pe alte cai, cu privire la subtilitatea actului de subjugare-exploatare la care (experimental) suntem supusi.. Ei bine azi se confirma…involuntar..(cred ca s-a scapat pe gura din greseala, iar acum regreta..) anuntul meu ca fiecare stat mai acatari a conditionat accesul nostru „nemeritat” in UE si NATO, prin acte de tradare nationala, fie si economica…. V-am informat de „meaning”-ul Bechtel-ului, ce va scoate autostrada Transilvania, la cost de autostrada spre Marte, a OMV-ului ce a luat Petromul cu tot cu resurse amanetandu-ne orice viitoare independenta energetica, a viitorului contract de dotare cu avioane..F16.., A EON gaz si Gaz du France ce au luat pe nasturi companiile de distributie de gaz, a grecilor ce au luat pe maruntis Romtelecomul, a modului cum au fost date „in concesiune” toate bancile romanesti… si multe altele..

Concluzionand, cu ceva trebuie finantata belfereala si traiul de huzur al unora din strainezia. Si asta se poate face cel mai usor prin biruri catre fraieri, mijlocite de cozi nationale de topor… Eu zic ca darile si birurile catre Poarta Otomana, cea Habsburgica, sau mai stiu eu care „usi”, erau „copii de mingi” pe langa seva vitala ce ne-o sug „astialalti” prin neoimperialism si neocolonialism, vopsiti in „inerenta globalizare”, ca sa ni se acorde dreptul sa ne numim oameni si nu maimute…in mijlocul „Gradinii Maicii Domnului” (Geto-Dacia crestinizata)..

von HABSBURG

Si ce au facut copitatii la aflarea unor astfel de informatii? Pai au mugit a neincredere, si si-au continuat neabatut si voios marsul sub flamura (sarica) pseudo-bacilor… Marsul voios spre abator..

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Uite ca apar si dovezile..

  1. totedati zice:

    N-ar fi nimic așa subtil dacă am crede măcar acum că Marx & comp au avut dreptate măcar într-o parte a operei revoluționare, faptul frust și nud al faptului că sistemul capitalist este exploatarea omului de către om. De aici plecînd putem merge mai departe însă cît timp mai suntem naivi să credem faptul că lăsîndu-ne exploatați ca națiune vom rămîne totuși și noi cu ceva în desagă în calitate de exploatați asta e, ne merităm soarta!

    Deocamdată majoritatea absolută consideră că cealaltă formă de exploatare, cea pretins comunistă de dinainte de ’89, nu e nici ea de dorit și că exploatarea capitalistă e mai bună pentru că o parte dintre noi, cățeluși flămînzi la masa de bucate a UE, avem permisiunea stăpînilor să ciupim un pic mai mult decît restul cățeilor care n-au decît privilegiul de a munci pînă mor.

    Mie personal lucrurile îmi sunt clare de ceva timp și militez în mod explicit pentru ieșirea din NATO și UE cît mai repede posibil, indiferent de consecințe. Însă în același timp sunt pentru un sistem de guvernare democratică ceea ce înseamnă că nu îmi voi impune opinia celorlalți decît prin argumente iar asta înseamnă că vom rămîne în NATO și UE cît timp majoritatea decide astfel și cît timp cozile de topor și iudele care ne-au vîndut și ne tot vînd străinilor mai rămîn la butoanele puterii de decizie în numele poporului.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s