Alooo tatikuu..!


..Pe Andreea Vass fitzi va rog amabili si sa o lasati in pace, ca poate este printre putinele ce-si merita un statut de autentic & ideatic politician roman..AUZITI??!!..

Salut calduros dulailor de paza a DEMOCRATIEI

In alta ordine de idei, teroarea de clan in Romania este pe cale sa devina o nota de normalitate, intre ceausism si basism nefiind in acest moment nicio deosebire.. „Dulaii de paza” a democratiei originale neaose, in loc sa se ocupe de ceea ce le rezerva fisa postului, baga icuri si strambe la foc automat, mai exact SIE PROBABIL ca se ocupa cu interceptari de „scrisori pierdute”, in directia constructiei anumitor culturi ale personalitatii neo-nomenklaturiste , iar SRI PROBABIL ca sparg butuci de usi si locuinte, in directia intimidarii unor subiecti si gasirii de materiale compromitatoare la adresa ..”sigurantei nationale”…in traducere libera..a sigurantei familiei domnitoare.. Pai de asta i-au tzrait guru la ASTIA sa-si puna vasali marionete in fruntea acestor servicii… si nici vorba de profesionalizare, intinerire, sau mai stiu eu ce alte dracii de sistem..

Concluzionand, se vede treaba ca intre politzia politica a mult blamatului Ceausescu, si politzia politica a „iubitului” Basescu, nu exista nicio cat de mica diferenta.. O APA S-UN PAMANT monsherilor !

Post Scriptum: De fapt ma astept ca recentele dezvaluiri informative de stenograme a unor sedinte pesediste cu usile inchise, unde si normal, unii au mai si bravat cu bicepsii siliconati in fatza oglinzii,… sa aiba ca sursa tot vreo actiune de „intelligence”, ca doar presedintialele sunt aproape si „Master of Evil” trebuie sa intre in grafic, marind cadentza la futaiuri catre natiune si oponenti..

Romanian Master of Evil

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s