Reforma clasei politice.. made by clasa politica


Ne-am lamurit deja cu ce a inteles clasa politica romaneasca prin nevoia stringenta de profesionalizare, intinerire si autentificare morala.. Toti „noii” sunt de fapt formati in incubatoare speciale pentru a juca apoi un simplu rol de fatzada-paravan, fara nicio personalitate sau viziune proprie, ci doar executari de ordine si stat benevol in genunchi.. Ce mai conteaza faptul ca „noii” risca ridicolul, eshuarea definitiva din potentiala cariera politica ori profesionala, risca dezavuarea si antagonizarea cu masele asa zis reprezentate.. Zero! Nu mai conteaza nimic decat „calitatea” vasalitatii prestate, a mangaierilor si scarpinarilor pe ceafa, venite din partea masterilor, eventual a oscioarelor de complezenta din ciozvartele mizate si traficate de catre „seniori”..

Societatea nu are nimic de castigat dupa aceasta pseudo-reforma. Pierde totul si nu doar timp si bani..dar e adevarat ca nu pasa la nimeni de durerea Romaniei..necum, cu mici exceptii, seniorilor politicii neaose. Ar fi multe exemple punctuale de subiecti promovati ca si potentiali „best in show”, dar care mai apoi au clacat in desuetitudine, multi mai mari sau mai mici titulesti, morari, predoi, chiuari, sau mai stiu eu cati si ce gorobeti.

Ridzi vs justitia divina

Un ultim eveniment, dar nu pe ultimul loc ca si gravitate este cazul Monicai Iacob Ridzi.. Fata saraca nici nu stie sa lege logic doua fraze si trei idei si s-a si vazut mare ispravniceasa, nici ca-i pasand de soarta tonelor de euroi din averea neamului, ce cu mijloirea ei defecta sau vinovata au curs pe apa sambetei.. Acum pe cine sa acuzi? Pe dansa ca este foaita proasta sau pe tartorul care i-a tinut spatele sa parvina politic?.. Eu zic ca la fel de vinovati si penalizabili sunt amandoi. Pai atunci sa dea justitia divina sa-i faca zob pana vom avea ocazia sa punem justitia „locala” sa-si faca corect datoria si sa-i trieze pe toti guzganii prin ciurul cu ochi mici…

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s