Boc & fratzacii „promoveaza” tara pe noile noi culmi ale dezastrului economic


Ca orice om trebuie sa traiesc, cu atat mai mult cu cat  „prestanta de medic si organ de control” nu tine si de foame, asa ca am ceva business-uri private, ce „pe la spate” imi intretin un nivel decent mediu de trai. Unul dintre acestea se ocupa de jocuri de noroc,… sau posibil se ocupa (la timpul trecut),.. daca ieri cabinetul Boc nu vomita o noua ordonanta de urgenta venita in logica dezastrului din colectarile la buget, ce direct mi-l va afecta…

Insa eu cred ca „bajetzii” au pus-o din start. Sunt de parere ca niciodata nu e indicat sa biciuiesti calul ce trage sau vaca ce da lapte (sau, ma rog, poate invers..).. Dintr-un calcul sumar reiese ca pana acum afacerile cu jocuri de noroc erau taxate la peste 80% din venituri (pe nimeni neinteresand ca si logistica are un termen de viata si trebuie periodic inlocuita pe bani grei), in care pana si muzeele si muzicologii ne capushau cu cea mai mare nesimtire. Si uite asa de undeva de la peste 20 milioane (2000 Ron) per aparat-slot  taxe directe, in noua lege a jocurilor, birul ajunge la 80  milioane per aparat, adica de patru ori mai mult si asta in conditiile in care incasarile de pe urma crizei si asa s-au injumatatit. Cu alte cuvinte, global, cu totul inclus (inclusiv costurile indirecte) se ajunge lejer de la o taxare de circa 3000 Ron, la una de peste 10000 Ron per unitate productiva….Iar la aceste prevederi se adauga si alte conditii draconice „de calificare” la statutul de firma prestatoare, pe care nu le mai amintesc acum. Precizez ca media de incasari per aparat din piata era pana acum in jur de 2500-3500 Ron.

Solutii originale Bocciste

Cert este ca ciracii pampalaului de Boc au crezut ca ne dau o lovitura mortala… Si au si dat-o la majoritatea dintre noi, dar in directia crearii unei mafii-monopol (incurajarea firmele mari si straine din domeniu, pentru care s-a si creat cu dedicatie aceasta lege..), de la care sa se poata obtine probabil „centralizat” sponsorizari in campaniile electorale..Dar ma rog, asta e alta mancare de feshte.. Pe fond au dat insa o mare palma la un rahat..

Ce prevad … Ei bine dintr-o 100% suma de incasari per agent economic din domeniu, din calculul hapsanilor de guvernanti de a se suprataxa afacerea de 4 ori, „din ce simt eu in urina” va scadea deverul la jumatate din ce era .. pentru ca nimeni nu va fi de buna voie fraierul statului, ca sa lucreze pe nimic in contul economiei nefunctionale si a societatii mari si neeficient consumatoare de resurse. Aproximez insa ca putini din bransa vor depune real armele, si ca vor trece cu catzel si purcel in clandestinitate. De fapt in cateva minutzele am si schitat in cap cateva scheme prin care se poate fenta acest nou bir odios…si daca ma supar le voi face si publice…ca sa vedem care-i mai tare in parcare,..mercenarii fomisti din spatele lui Boc..sau societatea civila..

Si uite asa tzasti-bashti-ul & camarila se vor alege cu praful de pe toba…adica cu MAI PUTIN decat aveau pana acum.. basca ca vor radicaliza TOATA societatea impotriva factorului politic diletant..

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Boc & fratzacii „promoveaza” tara pe noile noi culmi ale dezastrului economic

  1. fanu zice:

    de la aia metesista, Ridzi parca o cheama si pana la ala EuroParlamentaru care se bate (intelegerea luptei de clasa se recepteaza de la caracter la lipsa de caracter, dupa caz si cazual) cu barmanite prin Cluj, pedeleii nu inceteaza sa fie nu doar de un exotic ieftin, balcanic, dar si de o nesmitire si indiferenta crasa care dupa cum vad eu nu prea uimeste electoratul ebaistic.
    Pesemnte ca tarisoara.ro, a trecut de rabdarea specifica blazarii tipic romanesti, insa trist s a afundat intr o indiferenta care lasa liber lacheilor si lichelelor, sa reactioneze dupa caz si exclusiv contextual, astfel deviantele si derapajele lui Boc&com sub marinarescul iz de transpiratie bahica sunt nu doar adulate ci si asumate la scara mai cotidiana, deisgur intr un cot la cot cu becalizarea si revadimizarealoadata, vanzoleala acestora imi da impresia masurii de perfidie cu care au invoalat poporul.
    PDL, aparent pare un „partid” in forta insa imaginea marinelului inca gireaza procentele, Boc este un fidel ramas fara pusca si curea lata iar restul sunt doar misunatori, efemeri. Nu le pasa de criza atata vreme cat ei stiu bine ca nu i aflecteaza in mercantilul lor si nici a colegilor „politici”, tocmai pentru ca tot ei stiu faptul in sine al amagirii poporului atras in blazare sau intretinut in delasare. In fapt PDL are un tatuc, admirator a lui Arpi de Gruia, care si tentaculeaza la Cluj influienta de visiniu in portocaliu, si cam atat, un tatuc, iar daca tatucul cumva cade vor incepe spintecarile in general din spate, c asa au invatat lectia tot de la tatuc.
    PSD sub impresia geoanismului, prostanicizat, apare stabil INSA are germenii ruminatiilor care asteapta impulsul unei decizii care sa l recupereze nu doar moral ci si procentual, in fapt Geoana nu este un tatuc, nu are cum sa fie, pesedeilor nu le este frica de el iar membrilor PSD nici atat, si unii si altii sunt asezati in preajma, in imprejmuriea sau in letargia geoanismului, care niciodata nu a fost un brand si nici nu are sa fie vreodata, indiferent de mastile lui Geoana, aparenta liniste sau vizitele din capitala la Cluj nu sunt de impacare. Vizitatorii si vizitatii nu au fost certati, poate doar atinsi de dispute, fireste de dragul doctrinei, ei pun ceva, probabil la cale. Numai sa nu fie prea tarziu si Geoana sa si vada goliciunea in pustiul care il va transforma in de fapt ceea ce si este un solitar…

    Apreciază

  2. silviu zice:

    a frate ,bine e sa citesti!! Am citit si io o chestie acum duaj si ceva de ani.Ziceau unii ca barbatzii se gandesc numa si numa la femeii,cam 99% din timpu lor,:)))))).Am ramas ganditor,erau cercetatori seriosi ,cu nume mari,Finkelstain,Rubinstain,,ma rog ,ceva de jenu’ asta.Aveam dubii,dar daca ei gresesc???Unde sa gasesc un exemplu??Mi am dat exemple,poate ca puscariasi se gandesc mai mult la femei,,ca nu au cum sa si petreaca timpul liber,,si soldatzi {alta idee} ,ciobanii,astronautzii ca sunt singuri si marinarii desigur, de care auzisem ca sunt mari iubitori de femei.Da’ nu aveam exemplu ,adik individu’ pe care sa l pun sub lupa.De unde sa iau un cioban,puscarias ,soldat si sa l analizez pe fapte concrete,nici vorba,pofta in cui.Acum catziva ani apare un marinar,persoana publica mon cher,sa l iau sub lupa zik io ca ma tot rodea ce editasera Finkelstainii aia:)))).Cum se vede marinaru’ pe uscat incepe sa stranga langa el o gramada de muieret [scrie si la ziar daca nu ma crede nimeni] Boagiu,Udrea,Ritzi,se comporta marinaru’ la fel ca in cartea lui Rubinstain ala,adica obsedat de femeii, ce sa o mai dam de gard:)))))Si ca sa nu va plictisesc cu amanunte ,asa a aparut un nou partid din altu’PEZDE-LEU din PSD-L. Tare sunt curios sa vad ce muiere mai promoveaza marinaru’ nostru si aia ce boacana mai face!Pana atunci,TRAIASCA PEZDE-LEU!!!!!!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu