Comisia Europeana are ceva cu tarifele reglementate la micul consumator..


EU upper taxation

Cu alte cuvinte UiE face lobby in directia suprataxarii contribuabilului roman la energie si combustibili, mai exact in directia cresterilor birurilor catre Romania pe acest palier, stiindu-se ca piata energetica este deja total subjugata monopolului „vest-fratesc”..

Scrobitilor, probabil ca ne-ati acceptat in uniune doar pentru ca aveati liber postul de „iobag pe mosie”.. Halal sa va fie, atunci!

TaxBill

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Comisia Europeana are ceva cu tarifele reglementate la micul consumator..

 1. totedati zice:

  Nu e suprataxare în sine ci doar aliniere la nivelul de taxe din vest în ideea integrării a încă unei piețe interne, naționale, pieței unice europene.

  Ceea ce are ca efect vizibil o suprataxare pentru că una e taxa de 1% pentru un sărac și altă pondere în coșul de consum are aceeași taxă de 1% cînd ai venituri de zece ori mai mari măsurate în euroi.

  Vrem UE, vrem integrare cît mai plenară și completă în piața unică ne place nu ne place ce ne impune UE e, culmea, în interesul nostru! Mai rău decît această suprataxare e taxarea mai redusă care odată cu integrarea în piața comună va duce la creșterea exportului de resurse ieftine nu la accesul mai mare al săracilor din romînica la acele resurse!

  Dimpotrivă! Accesul la resurse se va reduce pentru că producătorul capitalist aflat într-o economie de piață va prefera să vîndă celor care vor putea plăti mai mult, pentru că taxele mai mici vor permite o creștere profiturilor ca urmare a creșterii prețurilor fără grija reducerii cererii!

  Suprataxarea ar permite ca o parte din profituri să revină statului romîn care în teorie prin redistribuție să ajungă la romînii săraci care oricum vor fi afectați de creșterea prețurilor odată cu deschiderea piețelor pentru că pe o piață globală vor fi în competiție pe aceleași resurse cu jucători care pot plăti mai mult decît un romîn!

  Valabil și pentru persoane fizice și pentru companii!

  Soluția reală e evident refuzul integrării cu orice preț, păstrarea controlului național asupra accesului la resursele interne inclusiv prin prețuri și taxe pentru a da o șansă la acces corect la ele pentru populația și companiile din romînia, însă a susține asta e deja o blasfemie în capitalismul sălbatic mioritic!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s