Completare pentru prezentarea de mai jos, a celei de a doua editii a Clubului de la Bucuresti


Am avut onoarea ca in data de 30.06.09 sa paticip la a doua reuniune a Clubului de la Bucuresti care sa desfasurat la Hotelul Crown Plaza Bucuresti, tema de despatere a fost, consider una de importanta maxima pentru societatea Romana si anume ,,Relaţiile României cu Uniunea Europeană” moderatorii discutiei fiind domnul presedinte Ion Iliescu, şi academicianul Răzvan Theodorescu. Intrunirea a avut ca si invitatii numeroase personalitatii atat din viata politica printre care sa numarat si domnul ministru Diagonescu, primarul general al capitalei domnul Oprescu, fostul presedinte de stat dl. Constantinescu si prof. univ. Puscas, dar si persoane din viata culturala din Romania. In aceasta a doua editie a existat si un moment mai special si anume devenirea ca membru de onoare a Clubului a prof. Ernesto Carpentieri, care este actualmente preşedintele Academiei Europene pentru Relaţii Economice şi Culturale (AEREC).
Sperand ca in viitor Clubul de la Bucuresti sa promoveze un nou trend in societatea Romana care va aduce schimbarii majore in bine pentru aceasta nu pot decat sa salut infintarea acestuia, si a persoanelor care au stat la baza crearii lui.

Salantiu Tudor

Reclame
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Completare pentru prezentarea de mai jos, a celei de a doua editii a Clubului de la Bucuresti

 1. salantiutudor zice:

  Am avut onoare de a participa la a doua editie a Clubului de la Bucuresti iar tema mi sa parut extrem de importanta, in urma discutilor care s-au purtat as avea doua intrebari:
  1. Credeti ca ar fi buna, oportuna si fiabila ideea de a se crea un ,, motor” in cadrul clubului, format din tineri intelectuali care sa aiba drept scop incercarea de a introduce in cadrul tineretului roman concluzile si ideile care apar in Clubul de la Bucuresti?
  2. Credeti ca ar fi oportuna crearea in cadrul partidului a atat la nivel national cat si la nivel teritorial a unei comisii speciale de consultanta gratuita pentru obtinerea de fonduri europene? Ma refer la faptul ca ar fi o posibilitate buna pentru a incuraja domeniul privat de a accesa fondurile fara a mai fi nevoiti sa mearga la firme specializate care ne fiind profesioniste si cu experienta blocheaza proiectele de obtinere a fondurilor . La nivel national ar avea drept scop de a crea planuri de proiecte si proiecte nationale de obtinere a fondurilor care sa fie sustinute de parlamentarii PSD.

  Cu cea mai aleasa stima

  Salantiu Tudor membru a Cafenelei Politice

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s