Cap compas.. „SAPA DE LEMN”


..aici ne aduce prin politica pasilor marunti, amatorii adunati de Boc & Co de prin ghena morala a societatii, pe post de cica, specialisti, la si pentru guvernare. Faliment pe toata linia! Incapacitatea statului de a-si mai onora obligatiile financiare fatza de angajatii sai (indirect si cei din domeniul privat sunt in aceeasi oala..). Justitia, invatamantul, CFR-ul, etc… toti romanii in definitiv reclama prapastioasa administrare, ce nu are decat putine in comun cu asa zisa criza economica mondiala.. Cireasa de pe tort este aplombul monstruoasei coalitzii spre furaciune si jefuire. Astai impoziteaza totul la sange, ca alde Ridzi-stii sa aiba ce sugativa, in directia conturilor lor private si a acolitilor lor. O mizerie de oameni..asta sunt aceste lacuste, ca venite de pe vremea lui Papura Voda.. Pai ce sa ne mai invartim „pe dupe ciresh”.. acest guvern este cel mai slab, impotent, neprofesionist si penalizabil (in directia oprobiul public) guvern de dupa 89.. Pai s-ar putea gasi vreun termen de comparatie cu cele ce au inotat contra curentului international, au scos Romania din criza (PSD, PNTCD, iar la urma PNL..) si au lasat-o pe-o generoasa crestere economica? NUU! Nici vorba.. Sleahta asta de gargaragii fitzosi si ifosisti, in afara de temene de slugi in fatza genitorilor lor politici din umbra…de limbi date in dosuri, mai pe direct spus..nu-s in stare de nimic… Nici sa fure ca lumea (fara urme) nu sunt in stare… Sunt ca vai de mama lor..

Dar problema nu este in legatura cu „mama lor”.. ci cu „a noastra”.. Boc si fratzacii sai de nebunele ne vor lasa la urma in guru gol, morti de foame si poate si antagonizati totzi impotriva noastra, a tuturor…  De la inceput am „prorocit” ca aceasta „casandra boccista”, in concubinaj cu exponentul noii securitati, ne vor aduce toate nenorocirile din lume… dar parca „meandrele concretului” depaseste orice aproximare trecuta..

Sunt curios cu ce mesaje manipulatorii si apeluri la sentimentalisme solidare plangacioase vor veni exponentii „noii..”, cu Boc incheietor de pluton, ca sa ne vanda (indese pe gat..) o noua candidatura cotrocenista demna de cascadorii rasului si plansului.. Sunt curios ce vor baguii infatilii de actuali guvernanti cand oamenii „pur si simplii” vor intra in greva fiscala, refuzand sa-si mai achite obligatiile financiare fatza de stat, pe principiul exemplului luat de la ..stat.

ca la noi, la nimeni

ca la noi, la nimeni1

Vai de noi si de noi.. natie ce nu invata niciodata din greseli si le repeta sisific ad imitatio pana ce biologic ne neantizam..

1= (dar incep sa nu mai stiu clar cu cine este demn sa mai fiu egal..)

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s