Adrian Nastase propune 50000 de locuinte..


.. ca alternativa raspuns a plasei guvernamentale „Prima Casa”..

..Si se pune intrebarea de ce sa-l credem pe cuvant pe Adrian Nastase (eu fiind unul din constantii lui critici) ca proiectul nu e doar un subpunct dintr-o strategie de ametire electorala a maselor?!.. Pai va dau eu doua exemple-argument, doar doua din ceva criza de timp pentru identificare-redactare, si nu, ca nu ar fi poate cu zecile… :

– Nastase a promis si facut programul national „laptele si cornul”, de zeci de mii de elevi nevoiasi isi permit azi sa ia un mic dejun nesperat, in pauzele scolare..

programul laptele si cornul

– Nastase a promis si facut sute de sali de sport complet echipate, la nivel si de nivel national, astfel ca tinerii sa fie indirect stimulati spre activitati fizice recreative ori chiar performanta..

programul national Sali de Sport pt. Elevi

..Si se pune in contrapartida o alta intrebare, de genul.. „puteti sa-mi oferiti macar DOUA exemple in care regimul Boc-Basescu si-ar fi tinut promisiunea fatza de popor? Aud?.. Traitzi cumva bine??!.. A fost sau este combatuta cumva coruptia, ca mesaje-promisiune din campaniile electorale dadaiste?..

Evident ca intrebarile sunt retorice. Cert este ca in curand, posibil, graul sa se poate alege de neghina.. Si poate contribuiti si dv. (fiecare dintre noi) la aceasta initiativa… FARA A VI SE INDICA CUM, ORI CU CINE..

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Adrian Nastase propune 50000 de locuinte..

  1. fanu zice:

    Ceea ce a gandit Nastase este K doar atat aplicarea si lucrarile trebuiau supravegheate si contractele cu firmele care construiesc ar fi trebuit sa fie evaluate si nu „alese”. Asa ceva se isca precum o nuanta a clientelarismului, pe care Nastase o cunostea sau nu in parte. Ceea ce se face amu la nivel de afaceri se facea si inainte si se va mai face, astfel ca nimic nou nu i sub soare.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s