F 16, costul unei noi „ture” pentru d-ul Basescu


Dupa cum aproximam in posturile anterioare cu aceasta tema, au primat interesele boss-ului mondial, la care s-au subsumat obtinerea acordului Portii de pe Potomac, ca in urma competitiei electorale presedintiale din toamna, d-ul Basescu sa castige un nou mandat…

X-36_tailless

tornado_fighter

future_russian_fighters

Ce sa mai vorbim de interes national, de dialoguri competitive, de un raport pret calitate reciproc avantajos, de contracte de off-set si mentenanta, ori baremi de promisiunea  de includere a tarii noastre in programul de dotare c u F 35.. bullshit.. ninik… Asistam doar la o politica soft de diktat. La fel ca si polonezii suntem nevoiti, ca prin complicitati penale locale sa luam de bune, toate ruginiturile ce urmeaza a fi casate de yankei.. Ca doar nu-i asa.. cineva trebuie sa finanteze nivelul de trai si criza din US… si asta nu o pot face decat statele insclavagizate si nu grasanii lor imbuibati de cetateni.. 

Sunt curios daca dupa „marea” dotare se va pastra procentul de avioane supersonice picurate pe aratura, in bunul obicei instaurat de Mig-urile Lancer, o alta cacealma cu zi penal.. Cine va fi tras atunci la raspundere pentru fierul vechi aerian achizitionat, daca raspunzatorul moral va fi din nou securizat prin imunitate, un nou interval?!.. Aud? Cumva acarul Paun?..

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la F 16, costul unei noi „ture” pentru d-ul Basescu

 1. Volodea zice:

  Marele Licurici ne va imbunatati ratingul de tara dupa asta sunt sigur, vom reveni la loc la categoria de investment grade. Nu uita si de fregatele engleze second-hand…
  Tot ce se intampla acum poarta denumirea de neocolonialism. Trebuie sa luptam impotriva acestui fenomen. Citesc pe blogul lui Beranger cateva informatii interesante despre acest neocolonialism :
  Apa Nova aparţine de Veolia, ex-Vivendi (Franţa),
  Distrigaz Sud de Gaz De France – Suez (Franţa),
  Distrigaz Nord de E.ON Ruhrgas (Germania),
  Electrica Moldova de E.ON Energie (Germania),
  Electrica Banat şi Electrica Dobrogea de ENEL (Italia)
  Totul e ca corporatiile (cacofonie inevitabila) sa detina totul..cat mai mult…totul.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s