Scoala de vara a iredentismului ungar (Baile Tusnad.. inca in Romania..)


Ca obiectul de activitate a acestei „scoli” este cat se poate de straveziu indreptat impotriva statalitatii si ordinii de drept in statele locuite de „poporul milenar migrator fino-ungric” poate fi interpretat ca ceva de domeniul banalului, este un fapt cu dialectica si logica sa proprie. Dar a merge tu presedintele Romaniei, dintr-o goana disperata dupa capital imagistic electoral, si a-l certifica prin participare, il consider un alt fapt, o eroare, de-o deosebita gravitate. Dar ce a crezut timonierul nostru national? A crezut cumva ca ii va zapaci cu zambetul sau confuz de la limita angelicului cu demonicul, si pe profesionistii aflati in misiune „de partea aialalta”, similar de facil cu ce face zilnic masei noastre nationale, ..diform copitata intelectual.., ce-l mentine ilogic de sus in sondaje, doar pe baza prestidigitatiilor de circ?.. Basescu a mers in mijlocul extremistilor aia exaltati xenofobi (antiromani..) si le-a oferit o nesperata oportunitate in a le fi promovate in mass-media injuriile si huiduielile la adresa insemnelor si logicii statului roman…

austria_hungary_1911 https://sorinplaton.wordpress.com/

Eu nu stiu ce sa mai zic. Cred ca SRI-istii si consilierii sai ce au organizat acest happening ar trebui pe loc destituiti, pentru ca au dat ocazia (apa la moara) marcarii etapei trecerii revizionismului ungaro-maghiar de la etapa sterila de lobby-uri prin iatacuri politice EU, conferinte si manifestari anonime, la mult mai consistenta contestarea oficiala, pe fatza, a statalitatii national-unitare romanesti. Evenimentul se inscrie perfect in „politica pasilor marunti” promovat de UDMR,.. consiliat de serviciile de informatii din Ungaria.. si era pentru oarecand o etapa de parcurs aflata pe ordinea de zi iredentista, doar ca presedintele Basescu le-a oferit „mura’ n gura” nesperata oportunitate sa arda cateva etape intermediare de „timpi mortzi”..

Si uite asha, datorita zanaticilor maimutzoi de politicieni romani, „de maine” ma pot ashtepta sa fiu acceptat doar cu pasaport in vizita pe meleagurile bunicilor mei de prin judetul Harghita… Futui mama masii de idiotzi..

romanian politicians https://sorinplaton.wordpress.com/

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s