Cainii ii latra,.. Caravana lu’ Patriciu trece…


Nu pot fi acuzat de o prea mare simpatie pentru acest om (Patriciu..) din simplul motiv ca nu-mi plac cei dispusi sa escaladeze cadavre pentru a-si realiza proiectul propriu in societate, da asta e.. Probabil ca defectul identificat de mine o fi calitate din perspectiva liberalismului corporatist.. O alta buba din punctul meu de vedere este asocierea ce o fac intre imaginea sa psiho-somatica si cea a miticului mitic, omul superficial, dezordonat, isteric, de neincredere, amoral, super activ din mijlocul lenii proverbiale, fara scrupule, fomist, profitor, fals evlavios, egoist, orgolios, super-ironic, complexat, lash, agresiv, etc.

Totusi Patriciu nu s-a lasat coplesit de „calitatile” ce i le urseste societatea locala si contra curentului, posibil contra intregului mers al societatii isi vede de drumul sau. L-am cunoscut si personal pe acest om, cu ocazia dezbaterii de lansare a Foreign Policy Romania (de la Cluj), si-n afara de sfatosenia oricarui om ce s-a ajuns si simte acum nevoia sa-si impartaseasca viziunea patriciala si plebei, pot spune ca i-am diagnosticat o anume logica..logica in ce spunea omul, o anumita originalitate a abordarilor si proiectiilor, ceea ce m-a facut sa-mi propun sa-l studiez mai pe indelete….

Cert este ca omul incearca deliberat si tenace sa-si transmita un mesaj de interes si nivel national. Uite de exemplu, in concertul national de haos, falset, psihoza tampa generalizate, „arhitectul petrolist” compune si promoveaza constructie, concepte, civism, interes national, cu bataie pe viitorul mediu si lung.. Exemple?.. Fundatia ce o pastoreste, ce se ocupa cu gasirea si promovarea talentelor si competentei.. ca in afara de aceasta NIMENI din tara nu se mai ocupa cu „lucruri asha de slabe” in economia macro a jocului de tzurca..

"Fudatia Dinu Patriciu" https://sorinplaton.wordpress.com

5600 de bursieri, in tura a doua, nu-i de colo.. argumenteaza solid un trend.. Pai atunci sa-i uram fundatiei si mecenatului sau „la mai mare si la mai multi”, alaturi de „sincere felicitari”!!

"Fundatia Dinu Patriciu" 1 https://sorinplaton.wordpress.com

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s