Mai are si Basescu dreptate uneori..


..sau ma rog, echipa lui de sfetnici.. Conform parerii dansului, ce o impartasesc, este prematura angajarea Romaniei intr-o traiectorie singulara si masiva pe calea combaterii crizei economice in care baltim. La o adica exista tactici arhicunoscute in a trata aceste tare, altfel de mare impact si cost social. Investitiile orientate in industrii de top si perspectiva, sau chiar in resuscitarea celor existente se pot realiza prin politici speciale de investitii si indatorare (interna-externa). Dar nu este momentul pentru acestea acum, deoarece traim in societatea globala, in care produci doar daca poti vinde..daca ai la cine, si mai ales daca „cine” ala, doreste si este in stare sa cumpere ce produci. Ori criza afecteaza in linii mari nediscriminatoriu, ceea ce ar face sa producem pe stoc..

Din criza va iesi toata lumea deodata, cu plus minus ceva luni-ani.. Si asta se va face cand se va considera de catre initiatorii sai starter (ca doar n-ati crezut ca a aprut din neant..) ca s-au atins coeficientii de „performanta” scontati, gen rebalansari a anumitor cereri-oferte, reierahizari la nivelul firmelor monopol transnational, dinamica consumului de energie, inversarea graficului mondial demografic si daca vreti…procentul de codoi eliminat in atmosfera, responsabil de terraformare (incalzire globala si schimbare ireversibila de microclimat) pentru cedarea initiativei altei specii-rase conducatoare, avand in vedere ca omul simplu „va da coltzu” pe capete ..

MarsTerraforming https://sorinplaton.wordpress.com

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Mai are si Basescu dreptate uneori..

  1. Sergiu zice:

    Chiar asa crezi ? Ca recesiunea este o teorie a conspiratiei? Oare o explicatie mai de bun-simt si mai realista, cum ar fi lacomia oamenilor de a cumpara mai mult si pe credit nu este mai buna decat cea pe care ai lansat-o tu? Probabil ca tu crezi si ca piramidele au fost construite de extraterestri sau ma insel? Multe evenimente din lumea asta au o explicatie „lumeasca” si chiar la indemana tuturor. Lumea e prea complicata ca sa fie condusa de un grup care urmareste dominatia mondiala. Stiu ca nu ai spus lucrurile astea in postarea asta, dar parca recunosc genul. Gandeste-te la lama lui Occam, „dintre toate explicatiile unui fenomen, cea mai simpla e preferabila, cu conditia sa ia in considerare toate cauzele.” Occam a fost un mare filosof si creator al logicii moderne. Mai gandeste-te la ceea ce am zis aici.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s