„Scape cine pote”..


In politica nu exista pardon, iar asta este cu atat mai pregnant cu cat cadrul sau este esential imorala clasa politica romaneasca. Daca ma transpun intr-un ipotetic avocat al diavolului, ce a fost demis recent de la Ministerul Sportului si Spagii, pot spune ca s-ar fi intrunit toate motivele sa raman ca la dentist, cu gura cascata, de tupeul „fratilor mei” in ale furaciunii, ca dupa ce „am tinut de sase”, in timp ce dansii, confratii, devalizau banul public, aceiasi confrati in rele simuleaza grave scapari de memorie si „deontologie famigliota” (familie mafiota..), vanzandu-ma la kil in galantarul si malaxorul legii.. Pai „e corecte asa” ar putea exclama „falita noastra”?!..

penalele ridzi & udrea https://sorinplaton.wordpress.com

..Pai cine te-a pus sa jefuiesti si sa te asociezi cu plaga natiuni tot in scop de jaf, cucoana, as spune eu?.. „Oamenii” din tagma ta au intors toata tara, inclusiv moravurile, cu guru in sus..

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s