Procese neoplazice tumorale


Lansez un subiect off-topic, fortat de situatia mai delicata ce o am in familie. Mama mea a fost depistata cu procese posibil neoplazice, la un control radiologic de rutina la plamani si asta consecutiv unei ectomii uterine pe fond tumoral, anul trecut…

A efectuat dupa interventia chirurgicala (din Targu Mures) tratamentele uzuale in astfel de cazuri, respectiv sedinte de iradieri, fara citostatice, dar se vede treaba ca leziunea (pe fond de stres) posibil a metastazat. Stresul provine din ingrijirea zilnica a tatalui meu, bolnav de alzheimer, cu grad sporit de invaliditate si imobilitate, negasind pana acum vreo persoana interesata, ce contra cost sa faca oficiile de asistenta medicala si ingrijire la domiciliu, iar in sanatoriile de specialitate decente, neprimind accesul de principiu decat persoane cat de cat constiente si independente (autodeplasabile, autotoaletabile, etc.).

Revenind, situatia a devenit pentru mine una extrem de preocupanta, ca sa nu-i spun direct calvar, ca argument putand prezenta si ca am lasat pudoarea si falsa jena la oparte, exprimand public acest mesaj, sub forma unui apel pentru solidaritate catre cei ce populeaza network-ul virtual.. Simt ca in aceste conditii nu ma mai pot concentra pe tematicile altruiste ce tin de sanitatia moral-spirituala, deontologica, a neamului nostru, concretizat dupa puterile mele si in activitatea de completare frecventa a acestui blog politic… Familia imi este suportul moral total si poate unul din sensurile majore de a trai…

Mamei mele i s-a recomandat in urma examenelor aprofundate (laborator, bronhoscopie, etc), internare pentru interventie chirurgicala.. Va solicit asadar celor in masura, orice informatie privitoarea la tratemente alopate-homeopate din cazuistici reale, traite de dv., de tumori neoplazice ori metastaze, ultimele scheme-trenduri, indicatii, contraindicatii, rezultate, posibile recuperari de succes, …  ORICE !..

praying for mama https://sorinplaton.wordpress.com

„unul dintre egali”..

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s