Logica rezultatelor la urna basarabeana


PCRM-ul a pierdut dar nu mortal. De ce? Pentru ca partidele „de opozitie” putin probabil vor ajunge la o intelegere pentru guvernare. Iar daca vor ajunge, incapacitatea de plata a RM din septembrie obliga viitorul guvern la impunerea de masuri nepopulare, ceea ce va avantaja PCRM-ul ce va astepta dupa coltz cu ghioaga anticipatelor..

Altfel, in actualele conditii, PCRM-ul va fi refuzat de catre opozitie pentru alinierea spre o guvernare de larga deschidere, dupa o proasta logica impusa de din afara (UE). Eu cred ca varianta cea mai fezabila esta sa-ti localizezi adversarul aproape si sub control, pentru a-l submina din interior… Pentru asta, dar si pentru stabilitate politica se impune un guvern de uniune nationala, cu rezerva ca ministerele de interne si al apararii sa fie neparat luate in custodie de opozitia „liberala” cu celebrul lor Vasile Lupu pregatit de catre unii din estul estului.. ca sa joace rolul de baci, paznic la turma de oi…

Marian_Lupu_baci_la_oile_moldovene https://sorinplaton.wordpress.com

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s