Sa nu recandideze pres. Basescu?..


..O ipoteza plauzibila, intr-o logica de joc cu bataie lunga.. Viitorul apropiat este unul plin de mari asperitati socio-economice, actualul sau viitorul guvern obligandu-se la actiuni foarte nepopulare, gen concedieri in masa, reduceri masive de salarii, etc, totul avand contabilizare „end-user” spre presedintie, celebrul mit al tatucului „nationale”, in acceptiunea subconstientului colectiv.. Ca atare mi se pare fezabila o iesire pe tusha o tura pentru dansul, pastrandu-si astfel intacta o mare parte din aura de „justitiar patriot” (chit ca numai nu a mai reusit niciodata sa si-o si materializeze..dar asta e o alta mancare marinareasca de peste), pentru a contraataca dupa viitorul interval.

Romanias Biruinta is runing aground https://sorinplaton.wordpress.com

E adevarat ca intre timp multe se pot schimba in tara si lume, si asta cu atat mai mult cu cat se stie ca romanul invata greu si uita repede, sentimentalismele in ecuatia pragamatica a subzistentei de zi cu zi nevalorand mai mult decat o ceapa degerata.. Si uite asa mister navy-president se va putea trezi cu slepul esuat definitiv .. Dar asta nici nu este o asa de mare tragedie, cand pe fond tot ce face dansul este in logica … ordinului militar primit si executat, iar cunoscatorii stiu ce vreau sa zic prin asta.. 😉

 

1=

PLATON

Anunțuri

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Sa nu recandideze pres. Basescu?..

  1. fanu zice:

    Basescu „se afla in treaba”, l am citat pe Tutea pentru ca aceasta aroganta mi se pare infinit mai K decat orice alta trasatura definitorie pentru un marinel esuat pe uscat, altul decat cel cu iz de tarie.
    Uzura de caracter si trasatura vaporoasa a imaginii marinelului il fac un cursant fad si lipsit de temeiurile probitatii de ritm democratic, implicit electiv.
    Sunt satul de o asa caricatura la nivelul cel mai inalt si sunt satul de caricaturile din punctele cheie ale tarisoarei.ro, si consider ca totusi nu meritam un asa destin.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s