Sport national


Este tragi-comic sa observi cu cata indarjire, demna de cauze mai nobile, unii dintre noi, ca sa nu spun toti, incearca sa induca in eroare si sa insele pe altii dintre noi..ca sa nu spun toti.. Exemple ce sa argumenteze acest dat sunt multiple, pe o plaja larga de la superelevat si pana la underground, dar parca cele mai relevante in ceea ce priveste spiritul unei natii sunt cele inregistrate la „nivelul ierbii”-grass roots (baza societatii)…

Uite va ofer eu azi o „pista de lucru”. De cum „s-a dus zapada” de prin urbea clujana, cum am fost asaltati de un desant de comandouri negre la suflet, piele, intentii, deontologie, ce poate si-or fi spus in sinea lor, ca „astia” de prin nord or fi prosti de buni, naivi, deci numai buni de tras pe rabojul cu fraieriti. Si uite asa au invadat Clujul cu tone de pepeni verzi, care mai de care mai mari si good-looking, foarte scumpi in acelasi timp, evident ca toata marfa fiind prezentata cu stampila de provenienta „made in Dabuleni”.. Ei bine ne-au fraierit pe unul, pe altul cu aceast produs aditivat si hormonizat provenit dintr-un „Dabuleni da ..Grecia”, cert este insa faptul ca „a doua oara” cam majoritatea cetatenilor, parca vorbiti intre dansii, au refuzat cu obstinatie sa mai cumpere inselatoria…aceasta stand si azi, de saptamani bune in soare si degrandandu-se suplimentar decat era prin proiect..

bostanarie nationala https://sorinplaton.wordpress.com

Care ar fi morala?.. Eu zic ca ar cam fi timpul sa ne lasam de „dabulenisme” si sa devenim o natie de cetateni seriosi, integri, maturi si responsabili. Ajunge o caruta de bate la o singura si amarata de oala zic eu..

Evident ca acum „asteapta la rand” filierele ce comercializeaza „rosiile de lemn” (coapte fortat cu hormoni), „bananele coapte prin meri” (coapte fortat in cuptoare si apoi aditivate), dar si altele..

Totusi, se vede treaba ca se scapa din vedere un aspect esential si anume ca BANII SI PROFITUL MIZERABILULUI SISTEM CE-L TRAIM, CHIAR NU REPREZINTA TOTUL.. NIMIC NU ESTE DACA NU ESTE..OMENIE SI RESPECT RECIPROC!!..

1=

PLATON

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s