Eliberarea ostaticelor, un simplu tertip


De fapt nimeni din US nu este funciar interesat de soarta indiferent carui propriu ostatic; „acestia”, oricare ar fi dansii sunt vazuti ca si o banala carne de tun, obiecte de manevra in procesul de negociere iar apoi vanzare-cumparare imagine, totul fiind trecut prin filtrul celebrului pragmatism yankeu de tip „mie ce-cat imi pica din afacerea asta”..

Asa si Bilutza Clinton al nost’. Nu cred ca l-a durut prea tare la patina de soarta jurnalistelor incarcerate in „dormitorul” Kim Jong Il-ului asta atomic si rupt in tur. Ba ai putea crede ca americanoizii isi creaza programat situatiile astea in punctele globale cheie, favorizand inrobirea propriilor cetateni, faza ce mai apoi, in fata reflectoarelor satului global, intr-o regie pentagono-holliwood-iana, sa le poata oferi postura de „vasnici Rambo-eliberatori”, dar asta e o alta caprarie..

Revenind, Clinton a mers acolo sa negocieze „spatele frontului”, ce mai mult ca posibil il vor deschide in directia afrontului nuclear iranian, regimul Ahmanidejan-Khomeini. De fapt nici Iranul nu intereseaza asa de mult US-ul, cu toate tinichele lor atomice pe post de sperietori de ciori, cat insurgenta ce o finanteaza si o asigura acest stat musulman, destabilizand robinetele de exploatare si bani din Irak, precum si contestarea autoritatii americane in Orientul Mijlociu, cu vizare directa pe Israel.

Nord-Coreenii, prin discutia cu Billy C. de ieri au demonstrat indirect ca sunt dispusi oricand la dialog, doar ca parsivul occident ii tine la modul fals pe post de sperietoare-argument, capabila sa le justifice macro-politica interventionista si lupta cu terorismul imaginar .. si ce mai apoi sa le dea posibilitatea sa-si impuna pe la spate ocultele targeturi ale imperialismului economic promovat. Consider insa ca baietii cu ochii migadalati au fost crunt inselati. Nu li se vor oferi nimic la schimb. Ba mai mult, din ce ciripesc pasarelele avizate, li s-ar fi prezentat proiectul ultimei arme antibuncar, capabila sa distruga silozuri atomice sau centrale nucleare adanc ascunse sub muntii (cum au coreenii si irakienii), fapt ce ar fi provocat un serios tremor in suspensori lui Kim Jong, maestrul de ceremonii pseudocomuniste.

De ce inselaciune? Pentru ca creaza posibilitate americanilor sa forteze nota si logistica pe un singur front..sa-i ia adicatelea pe rand pe recalcitranti .. fiind aproape convins, ca exact cum Richard Holbrook (parca..), in numele statului american i-ar fi promis exonerarea de crime de razboi lui Milosevici, iar apoi s-a facut ca nu a promis nimic.. exact asa, dupa posibila „reeducare” a spiritului islamului, reprezentat azi de regimul iranian Ahmanidejan, la o adica „si-ar face timp” de-o mica revolutie „anticomunista” in Coreea de Nord, daca li se va considera orezarilor depasita calitatea de spooky (sperietoare falsa). Asa ca, daca as fi fost in locul coreenilor la taifasul cu nea Clinton, ca si Ceausescu, in secunda doi as fi fost la Beijing, iar apoi la iranieni, pentru o strategie diplomatica reactiva de solid raspuns..

global crisis https://sorinplaton.wordpress.com

Concluzionand, .. zilele regimului islamic in Iran „sunt numarate pe degete”.. Iar confirmarea acestui rationament va sta si in conduita…rusofililor din Osetia..si anume daca acestia vor forta o inaintare peste linia conventie de armistitiu cu regimul Saakasvili din Georgia, va confirma ca US-ul a „negociat” ceva oase de ros si un nou spate acoperit si cu ursul siberian..

In rest multe vorbe. Totul este NUMAI un interes, o vanzare si-o cumparare in plan global. Statele si cetatenii lor nu au drepturi decat de forma, iar principiul democratiei este doar un vehicul catalizator, in procesul de manipulare globala..vezi inrobirea globala..

1=

PLATON

Reclame

Despre SorinPLATON

...a ordinary guy in such a complicated word...
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s